-
pitanja u trudnoći
Molim Vas pomozite. 1.1.2008 imala sam odnos s mužem i puko nam je kondom. 2.1.2008 sa popila LOGEST( pilula za dan poslje) 2 tablete i to ponovila nakon 12 sati po uputi ginekologa. Menstruacija prije toga svega je bila 15.12.2007. i dobila sam je opet 11.1.2008 ali nisam sigurna dali sam je dobila radi tableta ili normalno (makar mi je izgledalo kao normalna menstruacije od 5 dana), ali u 2 mjesecu je više nisam dobila, pa sam napravila test krajem 2 mjeseca i trudna sam. Ja i suprug želimo dijete ali nas jako strah koliko može štetiti te tablete plodu, tj. dali mogu biti mirna. Bojim se za dijete dali će sve biti ok?
-
S plodom bi trebalo biti sve ok i sigurna sam ta će ti gin. to potvrditi.
Isto se desilo (sa istim pilulama) mojoj frendici i sada ima savršenu bebu.
Ne brini i uživaj u trudnoći :heart:
-
Mislim da nema razloga za brigu
Jesi li bila kod ginekologa? Vjerojatno si zatrudnila mjesec kasnije, a ne u tom ciklusu u kojem si uzimala "dan poslije" -a ginekolog će ti to znati reći.
A ako je slučajno i bio taj ciklus, tablete koje si uzimala služe da spriječe da se zametak ugnjezdi. On još 5-6 dana po začeću "pluta" u maternici i nije u kontaktu s onim što putuje tvojim krvotokom. Dok se "primio" za tebe, hormone si već ispiškila.
Uživaj u neočekivanom daru, sretno!
-
vjerujem da je sve oke!!!
i čestitam ti usput!
:heart:
-
ja ne kužim da želite bebu, a pila si pilule za day after... :?
Anyways...čestitam i mislim da nemaš što brinuti.
-
Ja isto mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema, i potpisujem Andiko