naime, vidim da se u zagrebu za prvo dijete dobiva 3000 kuna, za drugo 6000, a za treće 6x9000. zna li netko što je sa rijekom???
Printable View
naime, vidim da se u zagrebu za prvo dijete dobiva 3000 kuna, za drugo 6000, a za treće 6x9000. zna li netko što je sa rijekom???
u rijeci dobiješ 1000 kn jednokratne pomoći
mi smo od grada Opatije dobili 1500 kn
sve skupa mizerija kad zbrojiš koliki su troškovi za novorđenče :x
rijeko, sram te bilo :P najbolje stvari se uvijek događaju samo u zagrebu :(
i u Blatu :P
Da, a što je sa Kaštelima dali netko zna? da ne otvaram novu temu. Kaštela pokraj splita:)
Da, a što je sa Kaštelima dali netko zna? da ne otvaram novu temu. Kaštela pokraj splita:)
i to tek sada od 2008. godine, do 2008. smo dobivali veliko ništa...Citiraj:
iridana2666 prvotno napisa
da :evil: , jedino da se preselimo u ZG iako to ne bih ni pod razno jer more je moreCitiraj:
Ineska prvotno napisa
nemojte me sad odmah napasti ali stopa prireza u zg je 18% a u Ri 6,25.%. Upravo zbog prireza puno njih nije prijavljeno u zg bez obzira na jednokratnu pomoć za dijete.
da to znam jer sam 3 godine vodila financijsko knjigovodstvo jednoj jako veliko ZG firmi i radila im obračun plaća i svaki mjesec me iznenadilo koliko ode na prirez :shock:Citiraj:
ZIMA prvotno napisa
upravo tako. postoje neke beneficije ali ih se skupo plaća. Ja znam da smo MM i ja radili u ri 5 godina da bi na prirezu uštedili puno više od 3000kn tj razlika bi bila sigurno veća od 50kn mjesečno.
Ali star je u tome što 3000kn dobiju i oni koji pune proračun tj rade (sretniji), i oni koji su nezaposleni (manje sretni) i nikad nisu platili ni kunu prireza a nikad ne znaš u kojoj grupi možeš završiti.