Je li se to još kome dogodilo?
Naime,prije dva dana smo trebali onom vrećicom što se zalijepi na piku uhvatiti mokraču i otada joj se sve crveni dolje,ima nekakav osip i lagani plik.
Čime mazati da to prođe?
Printable View
Je li se to još kome dogodilo?
Naime,prije dva dana smo trebali onom vrećicom što se zalijepi na piku uhvatiti mokraču i otada joj se sve crveni dolje,ima nekakav osip i lagani plik.
Čime mazati da to prođe?
nama se to dogodilo.
mazala sam masnom kremom za guzu.
ne sjecam se za koliko je proslo....sorry.
tretiraj to najnormalnije, proči će brzo
I mi imamo to iskustvo ! Sudocrem u laganom sloju i za čas prođe.
beby krema za guzu (iz apoteke) nama cuda cini 8)
Pripazite u buduće na flastere - to je vjerojatno alergija na ljepilo i kod duljeg stajanja na koži mogu nastati rane.
(ja osobno imam alergiju na flastere i ovakve manifestacije - u krajnjem slućaju izgleda kao da mi je netko gasio cigaru na koži)
malo podizem jer imam pitanje a da ne otvaram novu temu..
unazad par dana beba mi ima osip i onako je lagano perutav taj dio koze na stidnim usnama.
mazem sudokremom al ne prolazi. inace ju kupam o obicnoj vodi svaku vecer, nikakve kupke ne koristimo..
guza nije crvena.
sta je to?
sta da radim?
cim da mazem?
da ju vodim dr?
javite se.
ovako je i kod moje Hanne bilo. jako se crvenilo i bile su tu i neke ranice. to je bilo zbog jeftinih vlažnih maramicama. ja sam joj isto mazala sudocreamom. dugo smo to tako mazali dok nije prošlo. nisam ju vodila dr.Citiraj:
lelita prvotno napisa
bepanthen mast i nevenovo ulje cini cuda
valjda moze i nevenova mast?!
probam sutra sad spava..
super.
hvala!!
opet ja, panicar!!
osip nista bolje ne izgleda? onako se kao malo osusilo al je i dalje crveno i nije se prosirilo nigdje?!
da ja ipak idem doktoru?
jel to moze bit bas nesto odredjeno..pa da ne zavlacim to da bude samo gore..
joj..