molim za savjet, iskustva... ima li jos netko madeze na bradavicama? je li to predstavlja problem, mislim ako se (ne daj boze) jave neke ranice? :? ja ih imam (samo da izbrojim ;) ) bar dva na svakoj, pa se pitam...
Printable View
molim za savjet, iskustva... ima li jos netko madeze na bradavicama? je li to predstavlja problem, mislim ako se (ne daj boze) jave neke ranice? :? ja ih imam (samo da izbrojim ;) ) bar dva na svakoj, pa se pitam...
imam ja, doduše ne na bradavici nego na areoli (onom tamnom krugu oko bradavice) i nikad mi nije zadavao probleme, a dojim već preko dvije godine.
A kakvi su ti ti madeži, jesu li veliki, jesu li izbočeni ili su sitni i u ravnini s kožom?
i ja na areoli madež imam i ne zadaje mi probleme.
posavjetuj se s liječnikom. on će ti najbolje znati reći.
ak niš možeš dojiti preko onih groznih šeširića.
ma da, i moji su naravno na areolama. pa dva su malo izbocena, a dva ravna. mali su.
hvala cure! ma citam pomalo o problemima s dojenjem, pa rane i to, pa sam se zapitala... thanks again! :)
manal, ne brini unaprijed :)
već je jedna velika stvar to što se informiraš, educiraš. Zapamti da je položaj najbitniji. Prouči dobro taj dio kako beba treba uhvatiti dojku i kako treba biti namještena. Položaj je alfa i omega. Najčešće loš položaj uzrokuje probleme, od ragada, preko soora do zastoja i mastitisa. Ovako sad je cijela stvar jako pojednostavljena, ali vjeruj mi, naučiti dobro bebicu postaviti na dojku je najvažnije od svega!
:love:
ja imam madez, ispod alveole. tj. imala sam ga, sad ga vise nemam. otisao dojenjem :/