Mislim da je doslo vrijeme da ispravim svoje ikebana zube :mrgreen:
a sto ce naravno podrazumijevati nosenje fiksnog aparata, pa bih bila zahvalna ako mi netko ima za preporuciti kakvog dobrog ortodonta...I naravno da nije preskup.
Hvalaaaa!
:)
Printable View
Mislim da je doslo vrijeme da ispravim svoje ikebana zube :mrgreen:
a sto ce naravno podrazumijevati nosenje fiksnog aparata, pa bih bila zahvalna ako mi netko ima za preporuciti kakvog dobrog ortodonta...I naravno da nije preskup.
Hvalaaaa!
:)
Zaboravih napomenuti: u Zagrebu.
pa zar nije ispravljanje zubiju nakon osamnaeste po defaultu jako skupo? :mrgreen:Citiraj:
titimita prvotno napisa
Pa je :/
al mi je moja zubarka rekla da postoje nijanse...
i objasnila mi je da je to kao sa frizerima: sminkerski i ne sminkerski saloni... :mrgreen:
ahaaa... hoćeš rozi aparatić, ili jedan sa cirkonijima, ili... :lol:
Moj je bio u medulicevoj nije bio pretjerano skup oko 12000 kn a frendica ide negdje na kaptol 20000 kn ni racun joj nisu dali .Sad nemam pojma samo se dobro raspitaj i sretno jer meni su se donji svi vratili i sad ajmo opet ,ma muka mi je
Ja sa kćeri idem kod ortodonta u Rudeš. Rade dvije ortodontice i genijalne su :love: . Ako ti nije daleko, pošaljem ti podatke na pp.
Ne znam koliko košta, ali isplati se nazvati i pitati.
Jesus, nisam mislila da je to TAKO skupo...
Mozda ipak uzmem obicni a ne s cirkonijima :lol:
anchi, moze podatke na pp! Hvala :*
Moji klinci idu u Perkovčevu - preko socijalnog kod dr Vušić. Žena je super!
al socijelno plaća fiksni aparat samo do 18 god.Citiraj:
maza36 prvotno napisa
Sorry o tome ništa ne znam - oni su još uvijek ispod 18 :lol:
Hvala cure!
Zna li netko mozda nekog za preporuciti na podrucju Ravnica/Maksimira/Borongaja? Moze u biti na potezu od Dubrave do Centra.