Kako reagirati na pipače vase bebe u kolicima/u narucju?
Me znam kak drukcije da ih nazovem, nego pipači :roll:
Uglavnom, vec mi se u par navrata dogodilo da mi posve nepoznati ljudi prilaze i unose se u kolica u kojima je beba. Unose joj se u lice ili joj pipaju rukice. To jest, pokusavaju - ali ja ih uvijek sprijecim pa me gledaju cudno ili mi nekaj ruzno spustaju.
Meni se ne da upustat u rasprave, samo mi je cilj sprijeciti gruboo narusavanje intimnog prostora moga djeteta. Jer unosenje stranaca u lice ne voli nitko, zasto bi bebama to trebalo raditi?
Samo zato jer su slatke? I zato jer su slatke, nemaju ljudska prava? Treba im pipati rukice koje stavljaju u usta?
Nisam za sterilnost ali mi se ne svidja da svaki prolaznik dira rukice moje bebe koja ih stavlja u usta.
Mi danas u gradu i neka starija gospodja ce umilno: "Gle bebaaaaaa" i krene rukama u kolica da ju ispipa i ja je upitah: Gospodjo, kaj vam je? I odmaknem se. Ona mi je psovala nekaj i kolutala ocima. A ja udri od nekuzenja.
Isto tak mi je jedna neki dan dok sam stajala na semaforu isla s facom u natkrivena kolica (cak je nadigla zastitu od vjetra) da vidi kaj beba radi :shock: Rekla sam: Molim vas! A ona :shock:
Mozda sam nenormalna jer meni uopce vise nije bitno kaj nepoznati ljudi o meni misle kad je moje dijete u pitanju. Ne svadjam se i nije mi stalo da budem u pravu, samo NE DAM da mi ispipavaju dijete na cesti (na semaforima se to osobito dogadja).
Kako vi stojite s tim?
Re: Kako reagirati na pipače vase bebe u kolicima/u narucju?
Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
Ona mi je psovala nekaj i kolutala ocima.
:shock: