Ivana Popovic trazi DOJILJE za modni spektakl!!!!!
Za 2 tjedna je Audi Fashion Week u Zagrebu i Ivana Popovic ce sudjelovati sa kratkim promidzbenim filmom o dojenju.
Za ovaj projekt se traze 4 do 5 mladih, lijepih dojilja sa djecom s kojima bi napravili kratki film o dojenju gdje ce Ivana napravit perfektne odjevne predmete koji omogucavaju nesmetano i kvalitetno dojenje za zadovoljstvo vas i vasih dojencadi.
Molimo da se javite na ovaj forum i prilozite bilo kakvu slikicu od vas i vase bebe.
Do Utorka cemo znati vise, ali trebali biste biti slobodni jedan dan 4-5 sati da se isti projekt odsnimi, najvjerovatnije slijedeci vikend (1-3 Travnja), i to u Zagrebu!
Vise informacija o ovom projektu uskoro na rodinim stranicama i ovom forumu.
Zahvaljujemo svim mamama na hrabrosti i ustrajnosti!!!!
Ive :angel: [/b]
Re: Ivana Popovic trazi DOJILJE za modni spektakl!!!!!
Citiraj:
ivanapopovic prvotno napisa
Za ovaj projekt se traze 4 do 5 mladih, lijepih dojilja sa djecom [/b]
šta to znači, meni su sve žene prekrasne kada doje svoje bebe ? ;)
ja bi se prijavila, kuda se šalju fotke ?! :/
:*
Ivana Popovic Dojilja Casting Update!!!
Hvala svima na interesu!
Molimo vas da posaljete svoje fotografije od vas i vasih cicaca na e-mail adresu
mamalunson@yahoo.com
Javimo se uskoro.
IP
PS: Sve majke su predivne i prelijepe, ali nemaju sve hrabrosti javiti se. Znaci, JAVITE SE!!!!
Re: Ivana Popovic trazi DOJILJE za modni spektakl!!!!!
Citiraj:
ivanapopovic prvotno napisa
Za ovaj projekt se traze 4 do 5 mladih, lijepih dojilja sa djecom s kojima bi napravili kratki film o dojenju gdje ce Ivana napravit perfektne odjevne predmete koji omogucavaju nesmetano i kvalitetno dojenje za zadovoljstvo vas i vasih dojencadi.
pa imam i ja jedno pitanje (mozda dva ;))
1. koja je to kategorija mladih i lijepih dojilja? ja primjerice imam 35 punih godina, ocekujem trece dijete ovih dana i trenutno imam 90kg (nisam imala puno manje ni prije trudnoce)? kako se i uklapam li se uopce u ovu formulaciju?
2. ako se i ne uklapam u gornju formulaciju, ima li ikakve sanse da i ja obucem perfektni odjevni predmet koji omogucava nesmetano i kvalitetno dojenje?
hvala na odgovorima :D
Mame i Bebaci izabrani!!!!!
:D Imamo Mame i Bebe :D
Dragi ljudi nasi,
Hvala vam svima na velikom interesu. Bilo je tesko izabrati i htjeli smo vas sve koristiti, ali necemo moci, imamo premalo vremena.
Stoga da znate, izabrali smo 7 mama i 9 sisavaca. Te doticne majke smo upravo obavijestili e-mailom, tako ako niste dobili nas e-mail,.... stvarno sorry :(
Ali ne ocajavajte, pravi show slijedi u 5 mjesecu gdje ce biti prava, velika Ivanina individualna revija i svi, ali svi ce sudjelovati.
Puno vam hvala, kupite jutarnji sutra, biti ce nesto kratko o ovom projektu i hvala svima na potpori. Predivne ste!!!!!!!!! :angel:
Voli vas sve
Ivana