gdje baciti sredstvo za ciscenje?
na svakom sredstvu za ciscenje pise: ne bacati u smece! a nego gdje da ga bacim?
praznu bocu jos nekako i pregrizem, ali sad se zelim rijesiti jednog staaarog Vima koji je u stanu jos od prije nego sam ja uselila... rok trajanja naravno istekao davne ko zna koje, poprilicno je pun... nemam srca to bacit u kantu za smece pa na nesretno zagrebacko smetliste, koja mi je alternativa? :/
Re: gdje baciti sredstvo za ciscenje?
Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
na svakom sredstvu za ciscenje pise: ne bacati u smece! a nego gdje da ga bacim?
praznu bocu jos nekako i pregrizem, ali sad se zelim rijesiti jednog staaarog Vima koji je u stanu jos od prije nego sam ja uselila... rok trajanja naravno istekao davne ko zna koje, poprilicno je pun... nemam srca to bacit u kantu za smece pa na nesretno zagrebacko smetliste, koja mi je alternativa? :/
Hej!! Danas sam dobila tvoj mail u vezi ovog pitanja ;) Nemam ti što reći osim da još neko, nadam se kratko vrijeme, čuvaš to doma dok se ne počne prikupljati i takva vrsta otpada u reciklažnim dvorištima. Postoje neka poduzeća koja to otkupljuju ali samo velike količine na žalost..Ako ti je problem čuvati doma javi mi se opet pa ću ja to spremiti dok se nešto konačno ne riješi...
baš dobro da imamo i jednu zelenu ovdje. bok! :wave:
Citiraj:
yaya prvotno napisa
Ako ti je problem čuvati doma javi mi se opet pa ću ja to spremiti dok se nešto konačno ne riješi...
ma ako je moglo 5 godina čekat da ja to odlučim bacit, može još koju! :)
samo, kako ću saznati da se to može bacit? nisam baš redovni posjetitelj stranica ZA...
Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
samo, kako ću saznati da se to može bacit? nisam baš redovni posjetitelj stranica ZA...
Obavijestit ću vas sve tu na forumu.... :)