malene biciklističke kacige - gdje?
kad će moje dijete konačno na bicikl? :(
uobičajena najmanja kaciga (vel. S) mu je prevelika, i sa svim spužvicama koje idu unutra. prošli smo sve dućane na vlaškoj, onaj u draškovićevoj, turbo limače...
idući korak je zaustavljanje roditelja koji u sjedalicama voze malenu djecu s kacigama... mm se sprema u presretačku akciju s biciklom.
dok se nije osramotio :lol: , dajte i vi neki prijedlog - gdje pronaći kacigu za četverogodišnjaka uske glavice?
Re: malene biciklističke kacige - gdje?
Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
kad će moje dijete konačno na bicikl? :(
uobičajena najmanja kaciga (vel. S) mu je prevelika, i sa svim spužvicama koje idu unutra. prošli smo sve dućane na vlaškoj, onaj u draškovićevoj, turbo limače...
idući korak je zaustavljanje roditelja koji u sjedalicama voze malenu djecu s kacigama... mm se sprema u presretačku akciju s biciklom.
dok se nije osramotio :lol: , dajte i vi neki prijedlog - gdje pronaći kacigu za četverogodišnjaka uske glavice?
sorry ak je vec netko napisao, ali mi smo Lei nasli kacigu prosle godine (kad je opseg bio ispod 45) u prolazu u vlaskoj.
apri me tamo uputila.
naravno, ovakav topik sa svim ducanima je bio i prije godinu dana, ali je...zaspao.
idem probat iskopat u mailu kako se zove.