-
upravo vjenčani
sinoć smo se vjenčali a on je imao tremu stoljeća :lol: . na povratku kući po prvi puta sam osjetila pokrete naše bebice (valjda se i ona aktivno uključila u zasnivanje naše obitelji :D )
pa mogu reći da mi je jučer bio jedan od najsretnijih dana u životu
-
Već si budna ili uopće nisi ni spavala? :mrgreen: Mislim, prva bračna noć :roll: . Šalu na stranu, čestitke od srca maloj/mladoj obitelji! I normalno da se bebica javila, zar je mogla ne osjetiti što se u mami događa?!
-
:heart: :heart:
kako slatko i romantično....
:heart: :heart: :heart:
joooj, sad bi i ja tooo...
al neću nikad jer nama je to kao jadno i zastarjelo.
zaprosio me dragi u noći kad je Uma zaćeta ali do dana današnjeg prošnja se nije obistinila...
:( papak jedan..
no nema veze, uglavnom:
ČESTITAM i veselim se!
:D :D :D :D
-
čestitam , baš slatko :heart: :heart: :heart:
-
čestitam :D Ah, baš je to lijepo....
Mi ćemo dobit bebicu na treću godišnjicu braka..
-
Čestitam :* :love: :D :heart:
-
-
-
čestitam sanjaneo! :D :heart:
-
ajmeee kako slatko.... :heart:
cestitam mladencima :love:
-
Cestitam! :D :heart:
E da mi se vratit u to doba...
-
-
Cestitam od srca! Obozavam te price o vjencanjima! Ja bi se opet udavala, naravno za istoga :heart: Ajde uzivajte!
-
-
Cestitam od srca! Obozavam te price o vjencanjima! Ja bi se opet udavala, naravno za istoga :heart: Ajde uzivajte!
-
-
-
-
-
:heart: prekrasno!!!
čestitam!
-
čestitaaaaaaam! :love: :heart:
-
Slatko... Čestitam vam!! :D :D
Mi smo trebali imat vjenčanje početkom 6. mjeseca, isto nam se to kao ne da, pa su nam tlaka sve te gluparije oko klasičnih svadbi i tako to, ugl. smislili mi kako ćemo sve izvest bez pripadajućeg svadbenog folklora. Trabao je bit svadbeni piknik u prirodi s muzikom s našeg lap-topa. A kad ono prošli tjedan - otkazalo nam vikendicu gdje se sve trebalo odigrat!! Ja dobila slom živaca, tim više što je riječ o bliskoj rodbini :evil: , a mi izvisili. I naravno, kaj ćeš sad nać za 6. mjesec - niš. U bližoj okolici su 2 izletišta više formalnog tipa, u Zg je zgodne zelene površine na kojima se može okupit veći broj ljudi uzurpirao Holding i masno ih naplaćuje, ostalo mi je predaleko, a drugih nekih opcija ni nemam. I tak...
-
kako slatko...
Čestitam :love:
-
HVALA vam svima na lijepim željama. nije me bilo par dana pa kasnim sa zahvalom (bili smo kod moje mame na domaćoj klopi :lol: )
da, i ja sam govorila da su mi svadbe bezveze ali mi je na kraju bilo tako divno da bi to ponavljala svaki dan. još sam sretnija jer mi se bebač javlja svaki dan.
hvala vam još jednom :heart: