Molim da mi netko kaže da li u Os.bolnici daju epiduralnu i da li ima netko tko je probao? :?
Printable View
Molim da mi netko kaže da li u Os.bolnici daju epiduralnu i da li ima netko tko je probao? :?
Ne,ne daje se legalno ali ako imaš "nekoga unutra" onda naravno da može!Citiraj:
nolita prvotno napisa
Nebi se slozila da se ne daje....
Bas su na tecaju pricali o tome da ju je moguce dobiti,ali samo ako je na odjelu dostupan anesteziolog koji ju radi,a posto rodiliste nema svog dezurnog anesteziologa nego on po potrebi dolazi sa kirurgije mala je mogucnost da ce se on naci bas tamo kada zatreba.
Kazu da u cijeloj bolnici ima 5 anesteziologa i sada kolika je vjerovatnost da ce on biti dostupan...hmmmm pa neznam bas.
Samo za rodiliste bi ih trebalo biti 5 tako da u svakoj smjeni bude po jedan dezuran,.....ali nema ih.
Da...pa o tom se i radi,kolika je vjerojatnost da ćeš naići na liječnika koji će htjeti tražiti slobodnog anesteziologa po bolnici :/ koliko ja znam,šansa je ravna 0 .Citiraj:
tkonjuh prvotno napisa
Dakle,kao što rekoh,zaboravi na tu soluciju ako nemaš dobru vezu!
E bas vam hvala ,nemam nikog tamo ali cu probati naci jer mi je prvi porod tamo bio uzasan i to si ne zelim ponovo.Jel koja probala?
Ja nisam,ali moja poznanica je bila zadovoljna (s ti da joj je muž liječnik i još pola obitelji u KBO)Citiraj:
nolita prvotno napisa
ja sam isto o tom razmislajala ali problem je bio da sam kasnije rodila od termina a taman je anes.bio na godisnjem tako da je to otpalo..ali nadam se da cu sada to traziti..istina je da preko veze nista