-
Mama Nušina
Moje duboko poštovanje svim učesnicama Rodinog foruma :mrgreen: Pratim forum od trećeg mjeseca prošle godine tj. otkada sam ostala trudna, al nikako da se javim...sram me nešto bilo :oops:
Sada kad sam mama i stalno doma i stalno za kompjuterom eto da se malo uključim u pričaonicu. Prvo da se zahvalim osnivačicama ovih stranica jer se uz njih osjećam donekle kompetentno za odgajanje djeteta. A i drago mi je čitati da i drugi imaju iste probleme ;)
Naša se princezica zove Nuša, rođena je 11.12.2004. na Sv.Duhu i čini se već sada da je vragu iz torbe izašla. Šta može mali strijelac/blizanac...
Nadam se da ću se uspjeti snaći s ovim postovima, odgovaranjima itd., nisam još nikada bila na forumima.
Pozdrav svima iz zelenih gorica
-
koje lijepo ime!!!!
Pozdrav
-
Ja sam strijelac 8)
Dobro nam dosli, i ti i malena strjelcica.. Nek vam bude lijepo sad kad i pisete ;)
-
I ja sam strijelac, da je Nuša pričekala još dva dana...
-
super ste nam, pozdrav! :D Samo ne znamo gdje su te vaše zelene gorice?
-
Dobrodošla i čestitke na maloj princezi Nuši !!! :D
-
-
Pozdrav i od nas (grupe strijelaca: i tata i mama i beba strijelac!)
-
-
Zelene gorice su Vukomeričke gorice, ak se gleda s neba :roll: onda su negdje na pola puta između Velike Gorice i Karlovca sa zagrebačke strane Kupe. Super objašnjenje, nije li? Nama je tu krasno, doselili smo se prije tri godine iz centra Zagreba i nisam niti jednom zažalila. Doduše, nisam nikada ni bila tip koji voli sjediti po kafićima i ići u shopping pa mi niš ne fali. Osim, možda, ono nabrzaka nalaženje s frendicama na pol sata. Tu moram uvijek unaprijed isplanirati dan ako hoću u grad, ali vrijedi...Nuša će odrastati u prirodi, na friškom zraku, prčkat po zemlji i gnjavit peseka...Upravo je MM izgradio i krušnu peć, tak je slatka da bi se najradije u nju uselila :lol:
Hvala na dobrodošlicama!
-
Pozdravljamo vas i mi i dobro dosla na zlatni rodin forum i rasprave :*