-
Jel mogu dehidrirati?
Trudna sam oko 10 tjedana i dijete me zarazilo sa crijevnom virozom. Jučer sam jednom povraćala i cijelo veče imala proljev. Nalijevala sam se tekućinom, vodom, čajem od šipka i Rehidromixom i do jutra sam popila oko 2.5l tekućine uključujući i taj Rehidromix. Jutros sam samo jednom imala proljev, osjećam se užasno slabo i dobro mi je samo kad ležim. Pijuckam cijelo vrijeme i danas, evo od jutra sam popila skoro 0.5l Rehidromixa i još jedno 0.7dl ostale tekućine. Ne mogu ići kod doktora jer bi se samo bespotrebno namučila, a i nema mi tko čuvati dijete. Jel postoji opasnost od dehidracije ili se dovoljno nalijevam. Temperaturu imam možda oko 37.1. Jel postoji kod proljeva opasnost za bebicu u stomaku?
-
Sve će biti ok. :*
Moraš popiti onoliko koliko izgubiš + onoliko koliko i inače piješ.
-
-
aaaaaaaaaa
dorotea trudna si!
Čestitam (sorry št sam OT) :D :*
-
oh pa nisi u toku draga :mrgreen:
hvala
-
Mislim da ne. Ja sam pokupila crijevnu virozu dok sam dojila i dr je rekla da bih trebala par dana povračat da bi dehidrirala. Pogotovo ne možeš kad toliko piješ. Drži se!
-
Meni je dr reako ukoliko povraćanja budu 4 ili više puta/dan-na infuziju, ali to nije tvoj slučaj :love:
-
ma draga, niš ne brini poduzela si sve mjere da ne dehirdriraš! samo i dalje pij puno puno tekućine i rehidromix i sve će biti super! ;)
:* tebi i bebaču od nas!
:love: