Da li moja beba jede dovoljno?
Bebica je tri mjeseca stara, do svog 40 dana je super jeo, cula sam kako guta i to brzo i kad bi mi ponudila punu dojku u roku od 5 minuta bi je bukvalno ispraznio,,+ onda je prestao da jde nije htio nikako nekih 20 dana tako da sam mu na silu spricom ubacivala ponesto da proguta, vodila doktoru sve bilook ali nije im nilo jasno sto nejede, sad je poceo jesti ali sad nemam osjecaj da mi isprazni doju vec uvijek poslije podoja izgleda puna i kad pocnem idajat izdojim jjos mlijeka, pa sepitam dali jede dovoljno, napominjem puno piski ali samo jednom dnevno kaka.
Da li moja beba jede dovoljno?
pa to i radim mada sada trenutno se to ustabililo neizdajam vise, ali beba imam osjecaj da nejede dovoljno, inace je zivahna beba, zadnje 3 sedmice nismo se vagali pa neznam dali dobiva na tezini ali kako izgleda dobiva je je fino buckasto dijete. Inace ima i soor, koji ni smo jos rijesili koristili nistatin i vodila sam racuna o higijeni , mijenjanje jastucica maici i sve to ali uvijek se vraca, a doktri kazu "samo cisti-skidaj mu boraxom" joj a ja to po 5 puta dnevno skidam najmanje ali opet nista, sta koristite osim nistatina kod sora, procitala sam rojazol krema jeli to nesto samo za usta ili je univerzalna?
Re: Da li moja beba jede dovoljno?
Citiraj:
FIRDEVS prvotno napisa
"samo cisti-skidaj mu boraxom"
nadam se da ovo nije acidi borici (borna kiselina)? ako je prestani je koristit, ona je dokazano stetna i u najmanju ruku ju se ne preporucuju za koristenje! (ako te cudi sto ti ej pedijatar dao ima ih koji jos ne znaju pa i dalje preporucuju i meni moja dr. nedavno)
ako ti nistatin ne pomaze promjeni terapiju i pokusaj sa rojazol gelom. slican je postupak ko i sa nistatinom, bebi mazes usta a sebi bradavice.