-
boli ga nozni palac!
danas se v. konstantno saginje, lovi za desni palac i place. ima 13 mjeseci, cipele smo mu kupili prije 2 mjeseca i nemam osjecaj da su mu male. kako da uopce skuzim dal su mu male? na palcu nema nikakvih promjena, hoda kao i inace... ja panicarim. sta bi to uopce moglo bit?
-
Urasli noktić? Ili ipak pretijesne cipelice? Možda jednostavno palac udara u vrh cipelice, pretvrde su mu pa ga boli. Probaj ga ostaviti u čarapicama da mu se odmori noga do sutra, a onda pogledaj jel se ponavlja isto.
Imali smo isti problem: Naturino cipelice, hod po pijesku, bla, bla...a kad ono-žulj na palcu. Od tad Geox i Ciciban. Što se tiče kupovine cipelica-svaka bolja marka ima i mjerač noge pa izmjerite prije kupovine.
-
ovo su isto naturino, nije noktic, i nema nikakvih lokalnih promjena, izmjerila preko kartona i cini mi se da mu je jako na knap...vidjet cu sutra, ja uvijek izmislim najcrnje dijagnoze :roll:
-
i mi smo imali isti problem...trebalo nam je tjedan dana da shvatimo da ga tiskaju papučice i cipele...
stalno se saginjao dolje, htio je da ga stalno netko nosi i plakao...onda smo skužili i trebalo je nekoliko dana da prihvati da ga sad ništa neće tiskati..još i sad govori nove šjape ne tiksaju.. :zaljubljen:
-
snjez, a jel cvilio i kad bi mu izula? ja sam danas, nakon sta je v. bio dobar dio dana u cipelama jer smo bili vani, kad sam skuzila da ga boli skinula mu i cipele i carape ( za svaki slucaj, mozda ga i one zuljaju :roll: ) i on je svejedno iducih 2h svakih 15- 20 min primio se za palac i plakao :( , jel ga to moglo tak nazuljat da ga je i nakon sta sam skinula cipelu boljelo?
-
sasa, meni se nažuljao palac u cipeli.
ne dva sata, nego dva dana sam doma cvilila u čarapama.... :/
-
hvala, hvala, puno mi je lakse :*
-
pa nije..ali ne bi dao ponovno obuti niš na noge ni za živu glavu..a i sad jedva da da mu obujemo nove cipele...kaj se tiče noktiju oni su OK, ali primjetila sam po čarapicama da su mu u mjesec dana stopala full narasla...
-
kupili smo cipele danas, nosio je 2 broja premale. strasno. hvala svima koji su me rastrijeznili u trenucima razmisljanja o rijetkom obliku raka kostiju koji pocinje boli u desnom noznom palcu. :*