danas ih vidjela na sajmu u bočarskom i prekrasno su mekane, lijepe i savitljive... jel itko čuo za njih?
Printable View
danas ih vidjela na sajmu u bočarskom i prekrasno su mekane, lijepe i savitljive... jel itko čuo za njih?
ja sam cula, al na sajmu ih nisam vidjela. gdje im je stand? u balonu ili u zgrdai?
sorry kasno palim...nisam palila komp da sada. bili su u balonu, na štandu sa nekom udrugom, ali zaboravih koja. šta si čula za njih?Citiraj:
meda prvotno napisa
Ja kupila 2 komada: vrlo sam impresionirana materijalom! One prugaste su od makoa i malo elastične, a ja sam uzela od interlocka i sad se suše. Javim impresije, ali imam baš visoka očekivanja! Podrazumijevam da su lijepo i uredno sašivene :mrgreen:
Olivija, jesi ih isprobala? meni su isto jako lijepe, pa me bas zanimaju tvoji utisci...
Jesam! I zadovoljna sam :D
Mi smo sada 6 kg (4,5 mj) znači G2 nije neka sumo beba. I taman se sad za njega lijepo podese na najmanju veličinu. Ne znam kako bi bilo za manje bebe (možda bi ok bilo i na manjim, ali debljim bebačima). Koristili smo ju za noć i nije bila do kraja mokra, a guza nije prevelika. Suše se unutrar 24 sata... Nismo probali kako drže kakanje :oops:
I mi smo danas dobili pelenicu, onu s prugama. Prekrasna je i uživo. Pokopčala sam je na sinu, samo za probu prije pranja i pasala mu je savršeno na najmanjem podešavanju (5,5 kila, 2 mjeseca star bebač s debelim nogicama).
Olivija, zbilja drže kroz noć? Čine mi se da su ipak za dnevnu upotrebu.
hajde super! thx! onda cemo i mi naruciti za probu, iako znaci bebac moze u to tek kad malo naraste. jos se nije ni rodio! a tko zna, mozda odmah bude veliki decko! jako su mi naime lijepe te prugaste! :zaljubljen:
Koliko su široke među nogicama?
Ja sam uzela one druge - interlock (bijele s nekim sitnim bež uzorkom) i te su punije od prugica, a mislim i da su izdržljivije. Dosta su uske oko nogu.
I ja sam kupila jednu prugastu, ali mi je otpao jedan druker nakon prvog korištenja :-(
reklamiraj imCitiraj:
ninaXY prvotno napisa
To mi je palo na pamet čim sam sinoć ovo napisala :roll: Dok nisam vidjela ovaj topic, nisam uopće znala tko proizvodi te pelene, i da ima neka stranica, pa mi nije ni palo na pamet da reklamiram.Citiraj:
Dia prvotno napisa
Uglavnom, odgovorili su mi odmah u jutro, i ponudili popravak, i preuzeli na sebe troškove poštarine :D
te nature, da li su to fitted ili pocketice, znaci trebali cover za njih?
posto su od pamuka, cini mi se da treba cover, ali nigdje to ne spominju.... a ja sam jos pocetnica, pa pliiiz pomognite....
To su fitted, treba cover. Primjetila sam, inače, da mi se od svih pelena, one najduže suše.
Hvala, bas si sastavljam prvi set, pa zelim malo domacih i malo onih famoznih s hijena-stranice.... ako uopce uspijem nesto uloviti....Citiraj:
Fana prvotno napisa
ja ih cak ne koristim s coverom... alli ja presvlacim cim se popiski pa ni ne stigne promocit... i dosta se dugo suse, ali su i dosta debele...
i uvijek nekako mislim da ga zuljaju...nikad ne znam koliko da stegnem
hmm... dosta toga sto je receno im bas i ne ide u prilog, a meni su tako lijepe! mozda ipak nekad isprobamo jednu, pa sami vidimo, al ne mogu bas odlucivati na temelju ljepote, ili? :roll:
nama su prekrasne ali predugo se suse...duplo duze od ostalih i zato ih najmanje koristimo. Upijanje...nista posebno. Ima dosta tanjih pelena koje upijaju cak i bolje...
i mi imamo jednu lijepu prugastu, ali se stvarno predugo suši!
One Natura pelene s krugovima su iste kao moja posteljina. Ako ih kupim i dijete stavim na krevet stopit` će se s pozadinom. :lol:
Nama su natura pelene mrak! Premekane su i preslatke! Još su ljepše nego na stranici!
Prvo sam naručila samo dvije jer me bilo strah sušenja i je, suse se sat-dva dulje, ali i imaju dosta slojeva materijala pa nam čak nekad ni ne promoče. Najsigurnije se osjećamo s njima! Kad sam skužila da imaju nove uzorke nisam odoljela pa sam naruila još 5. Sad mi je žao što nisam odmah uzela i ove prugaste o kojima ste vi pričale, više ih nemaju :cry:
meni su sasvim ok. istina dulje se suse, ali zbog malo uzeg kroja medju nogicama mogu ih koristiti vec od 10og dana Anjinog zivota, dok mi recimo Kamarisove ili mib Dora pelene nikako ne pasu jer su fakat presiroke (od ovih OS pelena)
Ma bolje je da je pelena siroka u pocetku upravo zbog kukova i sirokog povijanja. A poslije malo uze.
Kad kažete da se predugo suše...jel ih sušite u sušilici pa nakon ciklusa sušenja ostaju vlažne, dok su druge suhe ili ih sušite na zraku?
Na zraku bez susilice. Grozno je dugo. Ali mi i nisu nesto bez ulozaka, jako se brzo natope. :/
Je li netko već probao onu novu split pelenu? Svrbe me prstići :lol:
Kakva je sad pa to? :? Neki novi motiv natura pelena, ili nesto sasvim drugo...Citiraj:
Je li netko već probao onu novu split pelenu? Svrbe me prstići
Stavila bih ti link da znam kako. Novi model Nature, uložak nije integriran u pelenu nego prišiven na jednom kraju.http://naturapelene.com/
Opa uspjela sam! Pogledaj novo u ponudi sa desne strane!
:klap: ;) Hvala.Citiraj:
katajina prvotno napisa
ja sam je kupila, split. jer su mi natura fine mekane, pa jos kad su napisali da se brze susi, ja odmah narucila :lol: sta da ti kazem, i dalje je mekana, brze se osusila, al je nekako velika, jer je mi smanjimo, za malu guzu, a onda je ulozak previse. bolje su mi klasicne nature.
koliko na kraju košta njihova pelena kad se uključi poštarina i cijena koja se plati pošti radi otkupnine?
Mene sve skupa izašlo oko 110kn! 80kn pelena+ 20kn poštarine+ 10-11kn ležarine
:shock:Citiraj:
katajina prvotno napisa
mene je izaslo manje po komadu jer sam narucila vise - postarina 24kn, kak sam placala pouzecem onda jos 7-8kn da se njima vrate novci...Citiraj:
anamar prvotno napisa
inace ove split pelene su meni inace draze - imam tots bots takve i mib neve - faka t se brze suse a upojnost im je kao nature sa uloskom...medjutim, i tb i mib su po velicinama, a ne OS tak da se jos necu upustiti u kupovinu naturinih split varijanti..dok malo ne naraste cudo :P
evo kako natura izgleda na novorodjencetu (sire povijanje od ovog bi zahvatilo cijelu njenu nogu)
Anja u NATURI
kako namjestite širinu u struku? meni su na početku bile ok ali su mi sada 'uske', ne mogu zakopčati 4 nego samo 2 drukera a onda 'plešu'...Ne znam dal sam dobro objasnila...nekako mi fali drugi red drukera :(
premedena bebica :heart:Citiraj:
saska7 prvotno napisa
I ja mislim da nema potrebe šire prematati, pelena je dovoljno debela da drži nogice na mjestu.