Doktorica me napala što dojim!!!
Imala sam jedno nevjerovatno iskustvo sa jednom dr i buduči da sam čula još strašnih stvari vezanih uz nju ipak sam odlučila nešto napisati.
Naime, imali smo sistematski pregled u školi (svo osoblje). I kada me dr pitala jesam li bila bolesna u zadnje vrijeme i ja odgovorim u stilu nisam jer nisam imala vremena zbog bebe i dodam sva ponosna kako još dojim. A ona: ŠTA GA DOJITE? ŠTO ČE MU TO? :shock:
Ja skoro nisam pala u nesvjest. Odgovorila sam joj kako ona kao jedna liječnica može tako reagirati umjesto da me pohvalii potakne itd...A na to će ona:svako ima svoj izbor, što ona ima kome što govoriti, a ionako je njemu moje mlijeko sada samo kao čaj :shock:
Ja sam nastavila o svjetskoj zdr organizaciji i kako pedijatri preporučuju bar do druge god itd...A ona- kako to nije ništa baš dokazano, stalno se mjenjaju mišljenja..Bila sam tako izvan sebe!
Mislila sam joj poslati malo materijala da se educira, no sumnjam da bi vrijedilo.
Neki dan sam čula da jedna mama daje bebi od par mjeseci kravlje mlijeko sa 0.9 mliječne masti, i to po preporuci te dr.
Dr nije iz Osijeka.