Deaedi prvotno napisa
Ja sam rodila prije dva mjeseca na Sv.Duhu, carskim rezom u spinalnoj anesteziji, dakle bila sam budna cijelo vrijeme. I stvarno je bio "carski": ginekolog dr. Hafner je bio super, a posebno sam bila zadovoljna sa anesteziologom, dr. Žalcem. Bio je uz mene cijelo vrijeme, držao me za ruku i objasnjavao šta mi rade, tako da sam cijelo vrijeme bil u toku. I sestre su bile super-ja sam se tresla od straha, a one su me tjesile, umirivale, gladile po glavi-bile su stvarno divne. Strava i uzas uslijedio je na odjelu babinjaca - sestre su GROZNE: bezobrazne, drske, živčane. Ne žele ti pomoci oko dojenja, derale su se na mene kada sam iz ormara uzela jos jednu plahtu da se pokrijem, derale su se radi stvari koje sam držala ispod kreveta jer mi nisu stale u njihov minijaturni ormarić...I da ne ispadnem pekmezasta: bile su bezobrazne i prema drugim curama iz moje sobe iz svakakvih razloga.
A i sestre sa pedijatrije koje donose bebu su isto zivcane. Ima dvije ili tri mladje sestre koje su OK, ali vecina ih je bezobrazno i drsko kada ih nesto pitas.
Pedijatrijska vizita je svaki dan oko 6 sati:dolazi pedijatar i obavještava te o stanju bebe: to se svodi na recenicu: beba je u redu. Nista ne stignes pitati jer se kod kreveta zadrzi oko 2 sekunde.
Da skratim - Sv. Duh - da za porod, a onda "Take the baby and run"!!! Ha ha ha! Sad se smijem jer sve to iza mene, ali na babinjačama sam bogme plakala!