Traženje posla nakon porodiljnog
Drage mame, nisam znala gdje bih s ovim pa evo ovdje ću gdje ima svega. Ja sam naime u dilemi. Imam 26 godina. Rodila sam odmah poslije fakulteta. Sad sam na produženom porodiljnom koji uskoro ističe i na mukama sam.
Zanima me vaše mišljenje:
1. Ostati kući sa sinom bar dok ne prođe ljeto (financije nam nisu problem)?
2. Jesam li već "prestara" za početak karijere?
3. Jesam li loša mama ako sam se sad već malo zaželila posvetiti poslu nakon dvije godine kući?
:? :?
Re: Traženje posla nakon porodiljnog
Citiraj:
ka prvotno napisa
Zanima me vaše mišljenje:
3. Jesam li loša mama ako sam se sad već malo zaželila posvetiti poslu nakon dvije godine kući?
1. Ja bih na tvom mjestu proucavala natjecaje i racunala da pocinjem na jesen. Trazenje posla se zna oduziti.
2. Na ovaj dio nemam komentara jer ja imam 34 i razmisljam promijeniti posao i ne mislim da sam stara za neki novi pocetak.
3. Na ovo pitanje moras sama dati odgovor.
Re: Traženje posla nakon porodiljnog
Citiraj:
ka prvotno napisa
:? :?
ko da sebe slusam prije par godina, samo sto su meni financije bile problem, ali sam htjela biti sa sinom..
1. gledaj natjecaje, javljaj se mogucim poslodavcima, ali naglasi da bi krenula raditi poslije ljeta (ionako tada vecini i treba nova radna snaga)
2. diplomirala sam sa 25, radila do tada vec 4 godine honorarno na raznim poslovima u struci i van nje, ali mi nije padalo na pamet da sam prestara da bi zapocela pravu karijeru tj istrazivanje sto ja to zapravo zelim raditi ;)
3. na porodiljnom sam, nakon sto sam radila godinu dana prije porodiljnog, u 6mj djetetova zivota nazvala sve koje sam znala u struci i rekla da mi posalju nesto za radit u fushu jer ne mogu vise samo misliti o tome da sam SAMO majka...bila sam sretnija i mirnija cim sam nesto pocela raditi, tako da mislim da je odabir hoces li raditi pitanje tvog osjecaja na ne nekog generalnog stava - ako tebi treba onda je vazno da to ispunis