Gugutanje usred noći...?!
Ena se zadnjih 5-6 noći budi i tada započinje show! Nema plakanja i sl. nek počne brbljati. I to tako glasno da se cijela kuća ori! Gu, ga, au, aa, da da i slične melodije u vrlo visokim tonovima se ore kroz noć.
Mišica ima 5 mj i 10 dana i zanima me da li i vi imate takve brbljavce i da li je to neka faza koja će uskoro završiti (blago se nadam... :lol: )?
Re: Gugutanje usred noći...?!
Citiraj:
TinaB prvotno napisa
Ena se zadnjih 5-6 noći budi i tada započinje show! Nema plakanja i sl. nek počne brbljati. I to tako glasno da se cijela kuća ori! Gu, ga, au, aa, da da i slične melodije u vrlo visokim tonovima se ore kroz noć.
Mišica ima 5 mj i 10 dana i zanima me da li i vi imate takve brbljavce i da li je to neka faza koja će uskoro završiti (blago se nadam... :lol: )?
I mi smo imali tu fazu. Preslatka je kad se događa drugima :mrgreen:
Re: Gugutanje usred noći...?!
Citiraj:
TinaB prvotno napisa
TinaB, i mi smo imali tu fazu. Pocelo je pocetkom njegovog petog mjeseca, trajala je skoro tri nedjelje (sa prekidima od po dan ili dva) i onda je odjednom prestalo. Ja sam se vec toliko bila navikla na njegovo gugutanje, cak i usred noci, da sam, kada je to prestalo, cak postavila i novi topik sa pitanjem -- sta mu je sada, zasto ne prica. :lol:
Uglavnom, bebac sada ponovo cavrlja al' ovaj put po danu, ne pada mu napamet (jos uvijek) da mi prica tokom noci sta je sve naucio tog dana. :)