Branje knjiga
U Maksimiru 6.5. u 19 sati. Čula sam da je to prije znalo biti u parku Ribnjak. Zvuči zanimljivo i voljela bih ići s Lucijom pa me zanima kako to izgleda.
Printable View
Branje knjiga
U Maksimiru 6.5. u 19 sati. Čula sam da je to prije znalo biti u parku Ribnjak. Zvuči zanimljivo i voljela bih ići s Lucijom pa me zanima kako to izgleda.
I mene zanima...
mi smo bili prosle godine na ribnjaku, bila su 2 razreda skolske djece i ona su jos za vrijeme citanja prica pocela sebi rezati knjige tako da dok je sluzbeno "otvoreno" branje knjiga nakon predstavljanja prica i pisaca, vec je vise od pola knjiga falilo i zapravo je vise bilo tko ce sebi sto ugrabiti i hoce li uspjeti nego neka moja romanticna vizija kako se secemo po sumi i u skrivenim zakucima pronalazimo knjige i onda ih beremo :D mozda je zapravo problem bio u mojoj romanticnoj viziji branja knjiga :roll: knjige su bile ovjesene na drvece na dosta uskom podrucju, tako da od lutanja i skrivenih zakutaka nista, a kao sto rekoh, kad je krenulo branje, nalikovalo mi je na otvorenje neke rasprodaje. plus, nismo bili skroz naprijed pa pola prica nismo culi od zamora djece.
no dan je bio lijep, pisci i voditelji dobro raspolozeni tako da - ako vam je usput, stanete se dovoljno blizu i pripremite se na eventualnu navalu na knjige, mogli bi uzivati. :) koncept je sam po sebi lijep :)
s time da je ovo na ribnjaku bilo u sklopu festivala djecje knjige, ovo netko drugi organizira, ako se ne varam...? pa mozda bude drukcije
Da li je tko bio? Zanima me kako je bilo?
Mi smo odustali zbog vremena. Čujem da je kratko trajalo i bilo malo ljudi. Baš mi je žao, zgodna je ideja.
Možda druge godine.