Danas sam zvala klaićevu bolnicu da naručim svoju bebu na pregled kukova međutim automat mi je rekao da je naručivanje tek 26.5. !! zna li netko gdje se u zg može obavit taj pregled kod privatnika? molim vas preporuke ako koga znate,hvala!!
Printable View
Danas sam zvala klaićevu bolnicu da naručim svoju bebu na pregled kukova međutim automat mi je rekao da je naručivanje tek 26.5. !! zna li netko gdje se u zg može obavit taj pregled kod privatnika? molim vas preporuke ako koga znate,hvala!!
mi bili kod dr.sabola..izuzetno ljubazan, možeš ga pitati sve šta te zanima.
Platili 400kn
mi smo bili kod dr. tiefenbacha u petrinjskoj i platili 250 kn uzv i pregled.dr. ima fenomenalan pristup s malom djecom,a i jeftinije ti je. :D
Potpis! Tiefenbach dođe ko neki forumski ortoped 8) .
Mi smo obavljali na Šalati ortopediji, čekali smo oko mjesec dana na pregled a inače nas je pedijatrica uputila k nekom svom kolegi na jarun u privatnu ortopedsku ambulantu i tamo je uzv kukova 250 kn.
ja sam digla dreku u klaićevoj, i našli su termin u roku od tjedan dana :x . htjeli su me poslat na rendgen, jer navodno 6 mjeseci nije bilo termina...
malo morgen! :evil:
Dr. Markovac u Horvaćanskoj. Prvi pregled 250kn, ostali 200kn. Mrak dr.
Još jedan glas za Tifija :D
kad ovo čitam onda u slučaju uzv kukića kod beba st bolnici triba skinit kapu.
bebe se ne naručuju. :D
roditelj dođe, dovede bebu i pričeka točno onoliko koliko traje pregled pacijenta koji je već u ordinaciji. bebe se uzimaju na pregled kako koja dođe (ili ih ima) ispred ordinacije.
tako su meni rekli kad sam tribala Šeficu vodit na uzv, a tako je i bilo kad smo došli u bolnicu.
I mi smo išli kod Tifija :heart:
može li neki kontakt tog doktora i adresa?Citiraj:
čokolada prvotno napisa
hvala