Sajam vlastelinstva u Karlovcu na starom gradu Dubovac od 11.5. do 30.5.
Program
Osim sajma, prošećite prekrasnim karlovačkim parkovima i uz obalu rijeke Korane.
Ovaj mjesec traju i Proljetne promenade.
Printable View
Sajam vlastelinstva u Karlovcu na starom gradu Dubovac od 11.5. do 30.5.
Program
Osim sajma, prošećite prekrasnim karlovačkim parkovima i uz obalu rijeke Korane.
Ovaj mjesec traju i Proljetne promenade.
evo i ovaj link
http://www.dubovac.info/
Obavezno ćemo ići s djecom i prijateljima. To mi je najdraži i najljepši viteški sajam.
I mi idemo bili smo zadnje dvije godine i super se zabavili
u karlovac bi mogli idući vikend :klap:
Matilda&maria hvala na obavijesti, bili smo danas na Dubovcu i odlično se proveli.
Ujutro smo baš naletili na predstavu žonglera koji su bili jako zabavni i oduševili nas. Najeli smo se neočekivano i kroštula :mljac: Kasnije smo otišli na palačinke u Slatki centar (mariina preporuka sa drugog topica) - upozorenje: porcije su OGROMNE. Nakon toga smo otišli u šetnju na Koranu. Lea je dobila drvenu sjekiru, i sad ju jedino brine kako će se sa njom igrati u stanu.
Mene je posebno oduševio pogled na grad sa Dubovca (ne sa vidikovca, nego sa onog brdašca na kojem je postavljen ringišpil). Već sam prije bila na Dubovcu, sa planinarima, ali mi je taj pogled nekako promaknuo.
:shock:
a ja danas čula pjevanje negdje s promenade, i mislim si - što je sad ovo??? :?
izgleda da sam nešto propustila :/ ...
To pjevanje je u sklopu Proljetnih promenada.Citiraj:
Matilda prvotno napisa
A jesi čula migove i avione kak bruje?
mima drago mi je da ste se lijepo proveli
jesam... i smrzla sam se :shock: !!!Citiraj:
Matilda prvotno napisa
bili i mi u subotu, svidjelo nam se jako, dosli smo oko 13h i ostali do 18.
super mi je dok jos dubovac nije popularan ko neki drugi turniri pa mozes disat, mozes ne vidjet nikog poznatog, mozes se upoznati sa hrpom ljudi tamo (ivarov samostrel je plijenio paznju svih).
jedine primjedbe su da nema bas koseva za smece i nemas gdje kupit vodu, nismo uzeli dekicu a zemlja bila mokra i to.