Zanima me koliko to pomaže?
Odnosno svako ljeto muku mučimo sa znojenjem u sjedalici. Pa sam razmišljala da mu kupim tu ljetnu navlaku, ali nisam sigurna da li to opće pomaže.
Inaće imamo Maxi Cosi 15-36.
Jel ima tko i kakvo je iskustvo?
Printable View
Zanima me koliko to pomaže?
Odnosno svako ljeto muku mučimo sa znojenjem u sjedalici. Pa sam razmišljala da mu kupim tu ljetnu navlaku, ali nisam sigurna da li to opće pomaže.
Inaće imamo Maxi Cosi 15-36.
Jel ima tko i kakvo je iskustvo?
I mene ovo zanima.
Takodjer i postoji li kakava univerzalna navlaka, ili mora bas svaka AS imati svoju?
I mene !Pomagajte,imam traumu od tog preznojavanja u AS!
Mi smo za MC Cabrio imali frotirnu navlaku koja se jednostavno skidala/postavljala i za tren bi je oprala. Kupila je u TL za nekakvih 200njak kn. Vjerojatno ćemo kupiti i za ovu veću AS.
Idemo sutra na more, javim kad se vratimo ako je pomoglo. :)
Podižem, imamo Romer AS i kupili smo ljetnu navlaku. Zanima me da li je netko isprobao, da li to funkcionira? Mi ćemo probati nakon godine dana, ali sam znatiželjna. :P
Anemona, a gdje ste je kupili?
I sjedalicu i ljetnu navlaku smo kupili u Baby centru u Celju.
Ja samo javljam da nama naša navlaka od frotira funkcionira - savršeno! A tamno plava je! Nekako nisam vjerovala u tu tamnu boju, ali eto... znojenje minimizirano, a i ono što se oznoji lijepo se upije u frotir.
Lako se skida, valjda će se lijepo i prati. :)
Svaka sjedalica ima svoju navlaku
Nama je nasa jako pomogla, ali jos uvijek se znoji u ogromnim kolicinama
mi smo se noćas vratili sa puta, pošto je J još mali koristimo maxi cosi 0-13 kg.
jako se znojio. stavili smo mu frotirni ručnik, al opet. Gdje se može kupiti prevlaka za takvu nosilicu?
Presvlake za MC 0-13 imas u Turbo limacima i Baby media centru
kupila ju i ja,ali nije nas previše usrećila
da li se igdje u zg prodaju ljetne presvlake za Romer duo plus i Bebe confort axiss? ne da mi se potezat do slovenije zbog tih krpa.