Dali se može djetetu tretirat ekcem na jadnom mjestu koji ne prolazi od kremica :?
Koja je to ustvari svijetlost ako netko zna i nuspojave?
Printable View
Dali se može djetetu tretirat ekcem na jadnom mjestu koji ne prolazi od kremica :?
Koja je to ustvari svijetlost ako netko zna i nuspojave?
Radi se o napravi za koju nema neke posebno jake logike da ima ikakav učinak, a opet se ljudi hvale da im pomaže.
Ako ga posjeduješ - probaj, ali umjesto kupovine dijete pošalji na zrak i sunce. UV je pouzdano dobra stvar za ekceme.
Ok ako i nema nikakav učinak,samo da nema štetnosti :?Citiraj:
Davor prvotno napisa
A za sunce još nismo jer je na ramenu pa bi ga morala poprilično skinut,no skoro da bi i mogla :/
U alternativnom liječenju ima jako puno postupaka čiji utjecaj nije jednostavno mjerljiv jer su "doze" drastično manje od potrebnih za bilo kakvo biološko/kemijsko/fizikalno mjerenje na tkivima. Svejedno su u puno situacija učinkoviti pa čak i bolji od alopatske medicine.
Tako i ovo s bioptronom: polarizirano žuto svjetlo, nejake snage. Garantirano ne oštećuje tkivo.
Posve je nebitno je li mjerljiv ucinak o kojem govoris - bitno je ima li utjecaja na zdravlje. Ljudi su izmislislili double-blind testove koji lijepo pokazu ima li lijecenje kakvog efekta ili ne.Citiraj:
Davor prvotno napisa
Mene zapravo sekira to što se nesmije koristit kod tumora (negdje sam pročitala da je ženi koja je tretirala lampom rapidno se povečao) :shock:
Što ako lampa djeluje na diobu stanica koja je i onako kod mladih ubrzanija nego kod starijih :/
Pošto se za skoro sve izrasline kaže da su tumori,dali se samo maligni nesmiju tretirat ili i b ako rastu-a možda i potakne rast :/
Od te suhe kože nastalo je lagano ispupčenje-mislim to je možda kao list papira i manje od 5 lipa,ali je i iznad razine kože :/ :?