-
Ne mogu vjerovati
Zbilja se jako dugo nisam javljala, zbilja nisam imala snage ni volje, ali danas ne mogu da izdržim!!!!
Ovaj mjesec smo odlučili da pokušamo sa još jednim IVF-om, a kako se ovo sa lijekovima zakompliciralo odlučili smo ih kupiti samo da ne čekamo. Vještica je trebala stići 4.05. i tada je trebala početi terapija, ali nije došla i ja već danima histeriziram i plačem misleći kako sada samnom nešto nije u redu ( inače MM ima olighoastenozoospermiju).
Noćas cijelu noć nisam spavala jer sam juros odlučila napraviti test - IMAM DVIJE CRTICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne mogu vjerovati nakon toliko godina i toliko svega ja imam dvije crtice i sada čekam nalaz bete. Toliko sam sretna da me strah da to nije istina i da sam možda nešto krivo napravila!!!
Eto sada mi je malo lakše i idem lakirati nokte do podne da mi prođe vrijeme!!!!!! :)
-
mala dora ovo su najljepše vijesti ovog foruma, čestitam :D :D :D
-
:love: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~da beta bude visoka do neba.... :*
-
:D :D
ma nisi ništa krivo napravila! to je to!!!!
čestitam!!!!!!
-
koliko danas dobrih vijesti...
:* :heart: :saint:
-
-
cestitam i zelim ti bezbriznu trudnocu :*
i moram malo :D :D :D
-
cestitam!!! :D :D :heart:
-
:D :D :D samo gustaj! :heart:
-
Cestitam, mala dora ! ! ! :D
Evo je proslo podne, je li gotov nalaz bete? Javi, brzo, nestrpljive smo.
-
-
Moram i ja malo :D :D :D jer su ovo odlične vijesti!!!
Čestitam :D :D :D
-
Čestitam! :D :D
I čekam da nam otpkaš prekrasnu brojku - svoju betu :D , i napišeš svoju priču... :love:
-
Mala dora, trenutno si TI razlog zbog kojeg mi moramo i zbog kojeg mi i VJERUJEMO u nešto veće od nas samih.
Čestitam ti. :heart:
-
-
-
-
Cestitam :D :heart: , ovo je divno!!!
-
-
-
-
-
-
-
predivno.... :love:
cestitam od :heart: :D :D :D
-
predivno.... :love:
cestitam od :heart: :D :D :D
-
volim ovakve vijesti
čestitam od srca i želim ti lijepu trudnoću :heart:
-
Jupi.....čestitke od srca! :heart:
-
:D cestitam ovo je tako ohrabrujuce za sve nas :D
-
:D :D :D do neba i čestitamo od :heart:
-
-
-
-
-
-
-
:D
čestitam od srca i da trudnoća prođe u najboljem redu :love:
-
Čestitam :D :D :D
Nek nam je što više ovakvih iznenađenja!
-
Ma napravili ste upravo ono što je trebalo, a Bog je blagoslovio, predivno, želim ti od srca mirnu i urednu trudnoću i lak porod! :D :D :D
-