Saznati spol bebe - da ili ne?
Iako sam trudnica sa vrlo malo "staža", nešto me jako zanima. Naime, oduvijek sam govorila da, kad budem trudna, ne bih htjela znati bebin spol dok se ne rodi.
Naravno, sada kada sam u ovome stanju, već sad razmišljam što će biti, kako bi mogla izgledati itd.
Pa vas pitam - postoji li neka od vas koja je mislila kao i ja i izdržala do samog poroda da ne zna što nosi, ili niste mogle odoljeti izazovu?
Re: Saznati spol bebe - da ili ne?
Citiraj:
Shireen prvotno napisa
kad budem trudna, ne bih htjela znati bebin spol dok se ne rodi.
Ja sam ovako mislila dok nisam ostala trudna (tj, dok nisam dogurala do trenutka kad se može vidjeti. Nisam izdržala. Ali moj doc nije baš poletan da to govori ako nije 100% siguran, što se sa Eminom desilo tek negdje u 6. mjesecu. Sad mi intuicija govori da je dečkić, ali mi je zapravo "svejedno" :mrgreen:
Re: Saznati spol bebe - da ili ne?
Citiraj:
Shireen prvotno napisa
Iako sam trudnica sa vrlo malo "staža", nešto me jako zanima. Naime, oduvijek sam govorila da, kad budem trudna, ne bih htjela znati bebin spol dok se ne rodi.
Naravno, sada kada sam u ovome stanju, već sad razmišljam što će biti, kako bi mogla izgledati itd.
Pa vas pitam - postoji li neka od vas koja je mislila kao i ja i izdržala do samog poroda da ne zna što nosi
, ili niste mogle odoljeti izazovu?
evo mene, cetiri puta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: