Neckermann auto sjedalice
Drage mame, da li imate nekog iskustva s Neckermann auto sjedalicama? Njihove izgledaju pristojno (barem na slici), a nisu astronomski skupe. Bojim se samo da nisu atestirane u EU ili tako nešto. Konkretno me zanima model Be Way SP za djecu od 9 mjeseci do 13 godina, tj. od 9 do 36 kg. Košta samo 700 kn, pa se pitam da li kvaliteta odgovara cijeni...
Re: Neckermann auto sjedalice
Citiraj:
Archie prvotno napisa
Drage mame, da li imate nekog iskustva s Neckermann auto sjedalicama? Njihove izgledaju pristojno (barem na slici), a nisu astronomski skupe. Bojim se samo da nisu atestirane u EU ili tako nešto. Konkretno me zanima model Be Way SP za djecu od 9 mjeseci do 13 godina, tj. od 9 do 36 kg. Košta samo 700 kn, pa se pitam da li kvaliteta odgovara cijeni...
ne znam kakve su te sjedalice, ali ja ne bi sjedalicu uzimala na "neviđeno".
može ona na slici izgledat ko avion, a kad je dobiješ doma ono sušta suprotnost: materijal ne valja i tome slično.
ja osobno ne bi više nikad uzela ni sjedalicu no name jer me to opeklo.
trebala mi je hitno sjedalica jer smo išli na put, a mala prerasla "jaje" sjedalicu. i ja u neznanju uzmem onu koja mi je lipo izgledala, a nije previše novčića pjevala. tad nisam pojma imala ni o atestima. kasnije se ispostavilo da je sjedalica ko zna koliko stajala u dućanu, nije bila atestirana i ko zna koje i čije je proizvodnje. srića da nam je trebala samo kratko.
a nije baš bila ni tako jeftina (700kn).
tad sam kupila BC Iseos i po milijunti put zaključila kako je istinita ona stara: ko ne plati k., plati likara. :mrgreen: