Re: OPET splitsko rodilište
Citiraj:
brane prvotno napisa
Cure,
kuma mi je rodila 13.5.
maleni je dobio žuticu i sad hoće da je posalju doma a malog da ostave u rodilištu
prvo, puno je pozdravi i neka se drži. :heart:
drugo, točno znam kako joj je jer smo očito u istoj situaciji (ja bila). i ja sam morala otić doma, a L. je ostala u bolnici zbog žutice. nije bilo nikakve ali nikakve šanse da ostanem s njom u bolnici. a znaš u kakvoj sam ja bila situaciji i da je stvarno skoro pa sve bilo moguće izvest i da sam u svim drugim stvarima mogla imat kraljevski tretman. ali jednostavno u bolnici nije bilo mjesta za mene jer je normalno da imaju prednost majke koje nisu iz splita i da one ostaju uz djecu u bolnici.
šta se tiče podoja i donošenja bebe nema joj druge nego da se bori i da ga ima uz sebe kad god nije na fototerapiji. kad mora na terapiju, mora i neka to shvati kao normalno. beba ima termin tad i tad za terapiju i taj će period morat prihvatit da nije uz nju.
je li ona sigurna da mu daju AD? i kako zna da mu ga daju samo da ne vrišti? je li ih vidila, čula, bilo što?
ja sam uvik mislila da mi namjerno daju L. AD točno prije nego ja dođem na podoj (2xdnevno), ali sam onda skužila da L. ne doji dobro zbog uspavanosti koju joj izaziva dvadsetčetverosatna fototerapija.