zanima me od kad se može davati tunjevina?pravim danas nama za ručak tunjevinu u umaku od rajčice s tjesteninom, pa me zanima jel mogu i N . dati to ?ima 9 mj i tjedan dana
Printable View
zanima me od kad se može davati tunjevina?pravim danas nama za ručak tunjevinu u umaku od rajčice s tjesteninom, pa me zanima jel mogu i N . dati to ?ima 9 mj i tjedan dana
ja se više ne sjećam ali plava riba je teško. Ja ne bih davala prije godinu dana ako ne i kasnije. I to onda svježu tunu, nikako iz konzerve.
ni ja ne bi davala, makar da i ide po tablicama
tunjevina je riba puna žive, pa još iz konzerve
daj joj čiste paštice, klinci to obožavaju ili s umakom od paradajza, tunjevinu ne
ok, hvala na savjetima, primila na znanje.
sa 9 mjeseci, samo bijela riba, tipa oslić, škarpina...
može raža? ona je isto bijela ...
mislim da tunu ne prije 18 mjeseci,ali to je za frišku.
Mislite li da su sve marke tunjevine iste (eva,rio mare,...) ili ipak ima nesto bolje od drugih? Moj mali ima 4,5 godine i jako voli tunjevinu (trebam li napomenuti da je to jedino od ribe sto bi htio jesti :( )
nama su preporučili samo onu u rozoj kartonskoj kutiji,našu.jel to postira brač,tako nešto.ima od istog proizvođača i fileti u maslinovom.to mi je pedijatar gastroenterolog rekao da je jedina ok,mada znaš kako to ide,možda su joj platiti da to kaže. :x svejedno,ja jedem tu i fakat mi je najbolja.
a pogledaj i ovo
http://www.mojhej.com/question/kako-...-tuna-najbolja
Nije problem tuna (to može - ja počela nakon 18 mjeseci) nego konzerva. S tim bi bilo bolje pričekati 3. godinu... Barem smo mi tako. Pitaj pedijatra!