i na kakvu stranicu vodi taj link?
Printable View
i na kakvu stranicu vodi taj link?
gitarist, valjda nije to sam stavljao, ali ja ne bih klikala...
Sve je ok. to mi testiramo nesto. :)
sta testirate? koliko cete ljudi zbunit i koliko ce topica nastat? :mrgreen: :lol:
Umirem!!! :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Joe prvotno napisa
Ne mogu odoliti a da se i ja ne :lol:
c-c-c sorci, sad će se apri čudom čudit kak ne znaš tko je joe :mrgreen:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
bez brige,i ja sam nasjela :mrgreen:
a zakaj? pa čovjek je još živ... možda traži inspiraciju na forumu :mrgreen:Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
:?Citiraj:
petarpan prvotno napisa
ja mislim da ni on ne zna ko sam ja :mrgreen: . pa smo egal! :P
:lol: :lol:
kad ti budes tak slavna ko on, onda ce stvarno bit cudo kad netko nije cuo za tebe :P
vidiš da nije dovoljno slavan jer nisam jedina koja nije čula za njega :P . ali mlad je još, možda za desetak godina ako se bude trudio ...Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
:mrgreen:
Pa koje si ti godiste kad ti je covjek rodjen 1956 mlad? :mrgreen:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
1958Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
:mrgreen:
Pa hebaga Sorcie, ne valja ti matematika :P
Aj sad lijepo sve nauciti o Satrijaniju do sutra http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Satriani
Sutra ispitujem :raspa:
:?Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
kak MENI ne valja matematika? svi moji komadi bili su stariji od mene. ovog ne bi ni uzela u razmatranje, jer mi je PREmlad :mrgreen: ...
ja mislim da TVOJA matematika ne valja, jer ti polaziš od svojih godina ;)
ispitu neću pristupiti, jer ne volim e-learning. pa ak se odlučiš održat predavanje glasom i stasom, prijavljujem se za prvu klupu. :dancingfever:
Ajde ti lijepo nemoj sad tjerat mak na konac i svaljivat na mene da neznam matematiku (i da, definitivno nije mlad (nisam ni ja vise :P )), nego lijepo priznaj kako si garant mislila da ima 20 i nesto godina :mrgreen:
nemam ti što priznati. prije nego što sam napisala da je živ i da je mlad - pogledala sam koliko ima godina. dakle, izjavu sam temeljila na poznatim činjenicama! tj. onima koje su mi dostupne na googl-u.Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
kad ti budeš mogla čitati moje misli, ja ću doći k tebi na kavicu, i očekivati da mi ispričaš sve o mojoj budućnosti :mrgreen: .
Nisi uopce zabavna.... gora si od pit bula kad zagrizes :P
I vrlo je ocigledno da nisi googlala prije svojih postova (to sto si sad pogledala se ne broji :P ), tak da se nemoj sad izvlaciti :mrgreen:
pa stray je napisala jednu lijepu rečenicu o meni na topiku o tim pahuljicama :lol: i hvala na komplimentu :* .Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
googlala sam IZMEĐU svojih postova. dakle nakon prvog (neinformiranog), a prije komentara o mladosti. ;)Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
Ja znam da si ti magistrirala tjeranje maka na konac, al eto moje vrijeme predvidjeno za tjeranje maka na konac je upravo isteklo :mrgreen:
Nadam se da je ovo natjeravanje rezultiralo povecanom prosvjetljenoscu korisnika o tome tko je u stvari taj joe satriani 8)
misliš - nemaš više argumenata? :mrgreen:Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
ajde sad ovo zalokotaj... koga zanima, tražit će dalje... ;)
anchie76
pa jojjjjjjjjjjjjjj nije valjad da nas testirate.
ja upravo prosla na poslu 5 sigurnosnih provjera NEMOGUUUUUUUUUU VISEEEEEEEEE
sala tamo gdje pisem znam sve cure poimenično i dijagnoze tako da mi se taj nebi mogao"provući" :lol: :lol: :lol: