Totalna sam neznalica :( pa trebam savjet. Kupili smo kolica 3u1, da li u nečem od toga možemo iznijeti bebicu iz rodilišta do doma, ili mora ići u nečem drugom? Hvala unaprijed.
Printable View
Totalna sam neznalica :( pa trebam savjet. Kupili smo kolica 3u1, da li u nečem od toga možemo iznijeti bebicu iz rodilišta do doma, ili mora ići u nečem drugom? Hvala unaprijed.
autosjedalica ti je najbolje riješenje i odmah je prilikom transporta pravilno učvrstiš
a mislim da ima i par topica na forumu
evo ovo je jedan
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...+++rodili%9Ata
U autosjedalici :)
Na putu od rodilišta do kuće, u vožnji autom, autosjedalica je jedino rješenje.
Ne samo da je tvoja beba najsigurnija u autosjedalici, već te to obvezuje i Zakon o sigurnosti prometa na cestama.
nekako mi nespretno izgleda novorođenče staviti u sjedeći položaj u autosjedalicu...može li umjesto toga košara od kolica koja ima one kuke gdje se provuče pojas za vezanje? pa mališa odmah leži kao da je u kolicima.Citiraj:
Matilda prvotno napisa
sunce, više informacija naći ćeš na podforumu Autosjedalice. ako idete autom, autosjedalica je jedini sigurni način da tvoja bebica dođe doma. ne boj se, one su dizajnirane upravo za tu dob.
iz porodilišta samo i isključivo u autosjedalici
osim ako se misliš šetati do kuće, onda može i u kolicima, slingu, marami, na rukama... ;)
Nikako ne u kosari a u autokreveticu nikako ako to nije neophodno (dijete je nedonosce, tezi ispod 2,5 kg i ima problema s disanjem u polulezecem polozaju, testirano od strane zdtravstvenih djelatnika).
Ima na podforumu Autosjedalice na vrhu topik s crash testovima, medu njima i jedan s kreveticem i jedan sa sjedalicom montiranom unazad i u polulezecem polozaju. Slika govori vise od rijeci.
selim na autosjedalice.
nije to baš sjedeći položaj, više onako zavaljenCitiraj:
zeleno_sunce prvotno napisa
ne sekiraj se, bebaču je novo ležati ravan, sjeti se gdje je bio posljednih 9mj i u kojem položaju :mrgreen:
pogledaj si malo gore topic "nedonosce u autosjedalici" ;)
stvarno mudro zboriš! hvala!!! :)Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
nema na čemu
i ja sam bila u sličnoj dilemi dok mi netko nije rekao baš to :mrgreen: