-
Vunena deka
Pomagajte kreativnim idejama.
Imam novu deku od vune, nije mekana nego bodljikava, nema lijep dezen. Bojim se da mi navuče moljce u ormar. Velika je(za veliki krevet). Ne znam kako bi je mogla upotrijebiti-kao deku-to mi se ne sviđa, za igranje prebockava je i preklizava....Da je obložim, izrežem...nije mi to prava ideja..ili možda nije dorađena :/
Pucajte :D
-
Što se tiče moljaca, nabavi one vreće space bag i tako je možeš pospremiti u ormar. Može poslužiti kao deka za izlete ili umjesto poplona. Ja imam vunenu deku na koju navučem posteljinu i bolja mi je nego klasičan poplon od perja. To je sve od mojih ideja... :)
-
Imam i ja takvu deku, laganu, vunenu, toplu ali do boli bodljikavu :evil: . Kad je držim na krevetu uvučem je u posteljinu za jorgan i tako izbjegnem dodir s njom. Svake sezone je uredno operem, dobro osušim i složim u ormar. Nikad nisam imala moljce u ormaru, držim se mišljenja da moljci ne dolaze na čistu robu i ne koristim nikakva sredstva protiv moljaca, samo Coccolino vrećice za miris!!! Do sada nisam imala problema :D