ivaa prvotno napisa
mi sm odvamjeseca imal itetu kojoj sam non stop nešto tolerirala zbog ovog i zbog onog i na kraju mi je pukao film...
u petak smo joj se zahvalili i sam smo u banan.. .sutra moramo oboje na posao a danas imamo samo dva razgovra sa tetama...
no, ja cću iskemijat još tjedan dva za doma pa kak nam bude...
ja mislim da teta treba raditi onako kako mama kaže, jer ipak roditelj odgaja dijete.
Ona je plaćena da radi onako kako joj se kaže, za malo ili puno novaca ,na crno ili na ugovor... ne bitno..
ako su roditelji vegetarijanci i smatraj uda njihovo dijete ne treba jesti meso, šta biteta trebala??? Voditi se njihovim željama!
naša teta je pobrkala lončiće,
dala je Greti bobi flips i cedevitu (ona ima godinu dana!) i kad sam ja rekla da se s tim ne slažem i da joj to više ne daje (a znala je i prije da mi to ne dajemo djetetu) njena izjava je bila- pa nema reakciju!
mislim heloooo, ne mora se dijete početi gušiti ili dobiti osip... ja jednostavno ne želim da to moje dijete jede i to teta mora poštivati!
ubuduće su puhati i na hladno i ne prepuštati teti da donosi takv eodluke umjesto mene, jer je to moje dijete!