Zanimljivo!!!
http://www.vecernji.hr/newsroom/zani...93357/index.do
Printable View
Zanimljivo!!!
http://www.vecernji.hr/newsroom/zani...93357/index.do
Ne znam, meni to uopće nije zanimljvio, niti toliko važno da bi se pisalo o tome...Kaj je tu tak Woooooooow?
Kad smo bili na moru po mjesec dana nismo vidjeli televizora a kompjuter, tada ih još nije baš ni bilo.
A i sada da odem na more recimo dva tjedna isto bez tv-a i kompa, ma super. Tak da je meni ovo bezveze.
Zapravo jako žalosno da mora dospjeti u novine kak je netko izdržao 10 dana bez takvih stvari.
Woow!
Imaš malu djecu, kao i ja, a i odmor na moru je nešto vanserijski, da tako kažem, a ne svakodnevica
Ali mislim da to u razvijenijim zemljama, a sve više i kod nas postaje sve veći problem pa je meni ovo baš hvalevrijedno
i meni je ovo super,nama je već sada problem kako ga odvojiti
od crtića
dobro karikiram ali shvačam koliki je to ustvari uspjeh za njih
pohvalno za djecu
ana ja znam dosta ljudi koji nose komp sa sobom na more ili biraju hotel ili apartman po tome da li ima TV u sobi
.. i vezu na net, naravno.
Ma sve ja to znam i meni je to žalosno.
Niti jesam niti želim biti 24h dnevno, 365 dana u godini biti ovisna o tv i kompjuteru. A na moru ih ne želim niti vidjeti, niti želim da ih vide moja djeca.
Kažem da mi je žalosno da nešto takvo mora biti hvale vrijedno :nope: .
ja sam (dok nisam bila trudna i rodila) često birala robinzonske otoke na kojima nema niti signala za mobitele. ili ih je bilo, ali bio se morao penjati na brdo da ih 'uhvatiš'.
novine su stizale sa dan-dva zakašnjenja, i to ako sam bila na otoku na koji stižu novine. :mrgreen:
to su mi najbolja iskustva ever. totalno iskopčavanje od svijeta. nakon 10ak dana na takvim mjestima, pojam vremena isčezava u potpunosti, svega se sjećaš kroz maglu (jednom smo ostali bez hrane na takvom otoku, možda mi je zato bilo maglovito :mrgreen:)
ja bih takva ljetovanja ponovila bez razmišljanja.
Baš sam htjela komentirati da što vi imate protiv televizora i što je tu toliko štetno no onda sam pročitala članak i sjetila se koliko zapravo neki ljudi prosjede pred ekranom. Meni tv dobro dođe i na moru jer ga zaista gledam umjereno i onda kada sam opuštena i nemam nikakvih drugih akcija, npr. pred spavanje. Prije ću ići van, družiti se, zabavljati, a tv nam je na zadnjem mjestu. No bez njega mi je blesavo pa čak i na moru i ne smatram da je to nešto loše. Mislim da djeca previše bulje u ekrane zato što su prepuštena sama sebi i nedovoljno ih se motivira za druge stvari.
Meni je vijest iz teksta žalosna... U kakvom to svijetu živimo ako djeca ne mogu 10 dana bez kompa ili tv-a?! :(
potpis. Mi smo inače kamperi i čim mala malo poraste opet ćemo kampirati.Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Kamo ide ovaj svijet ako se stvari poput ove smatraju nesvakidašnjim pothvatom? :nope: