U kojem polozaju spavaju (malo starija dojencad)?
NAmjerno kazem "malo starija" jer dok moja M nije bila toliko pokretna, spavala je ili bocno (zbog bljuckanja) ili na ledjima (taj mi je bio omiljeni zbog kukova i kao prevencija onog uzasa...).
E sad, od kako je propuzala spava svakako:
zapocne vecer na ledjima i vrlo brzo rotira s jednog boka na drugi da bi se onda okrenula na trbuh. Nisam s tim najsretnija, ali ako je vratim na ledja, buni se. Onda u neko doba sjedne i spava na sjedeci i ja je vratim u horizontalu. Pa podvuce nogice pod guzu i spava s guzom u zraku :lol: A pred jutro spava okomito u krevetu s nogama na mojoj glavi :lol:
Ima je posvuda i vec me frka da ne padne s kreveta.
Pitam se kako bebe koje su u kindacu, one ne mogu tako putovat.
Da cujem vas :)
Re: U kojem polozaju spavaju (malo starija dojencad)?
Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
NAmjerno kazem "malo starija" jer dok moja M nije bila toliko pokretna, spavala je ili bocno (zbog bljuckanja) ili na ledjima (taj mi je bio omiljeni zbog kukova i kao prevencija onog uzasa...).
E sad, od kako je propuzala spava svakako:
zapocne vecer na ledjima i vrlo brzo rotira s jednog boka na drugi da bi se onda okrenula na trbuh. Nisam s tim najsretnija, ali ako je vratim na ledja, buni se. Onda u neko doba sjedne i spava na sjedeci i ja je vratim u horizontalu. Pa podvuce nogice pod guzu i spava s guzom u zraku :lol: A pred jutro spava okomito u krevetu s nogama na mojoj glavi :lol:
Ima je posvuda i vec me frka da ne padne s kreveta.
Pitam se kako bebe koje su u kindacu, one ne mogu tako putovat.
Da cujem vas :)
Naša djevojčica spava u svom krevetiću, ali je identična priča. Sat vremena nakon što ju stavimo spavati počinje tulum: sjedi, pa ju spustim, stoji, pa ju spustim, pa ispala duda, pa ju dodam, pa na trbuh sa dignutom guzom - znam da će se uskoro dići, pa ju nađem okomito na krevetić, pa tamo gdje su bile noge, sad je glava... To traje, ako imamo sreće do 1h, pa se nekako smiri. A onda oko 6 ponovo.
Lakše je što ne brinem da će pasti, ali zato se moram dizati iz našeg kreveta (iako je krevetić blizu) i spuštati ju, pokrivati, dodavati dudu, pa se naspavam :lol: (neki puta zaspim naslonjena na ogradu od krevetića :lol: :lol: )