nisu baš sa proslave, ali poslužiti će zasad ;)
http://public.fotki.com/MSivy/andrejcek/
ako vas ne pušta unutra...
MSivy
andrej
Printable View
nisu baš sa proslave, ali poslužiti će zasad ;)
http://public.fotki.com/MSivy/andrejcek/
ako vas ne pušta unutra...
MSivy
andrej
Kako je sladak :-))
Zgodni i slatki okati mali muškarac!!! :love:
Baš ima lijepe velike oke!
preeeeljeeeep je !!! :love:
Slatki ozbiljni djecak :* A sve troje ste tako njezni, pahuljicasti :D
Presladak je!!! :love:
Preslatki ste svi! Krasno, krasno...
e baš sam mamino sunce !!! :*
CMMMOOOOOK!!!!!!!
slatkic :love: maleni
Prelijep je, pravi slatkiš.
Meni je isti tata, ti si moraš roditi drugog :P ,
i vidim, lijepi bijeli naslonjači, kao i naši, samo su naši sad sa dezenom, unikatnim, izrađeni rukama vrsnog malog majstora! :lol:
ivančice, točno tak, dijete ko da nije moje... osim što sam ga rodila... :D
što se tiče kauča, uskoro će dobiti krasni prekrivač - upikirala u nami, samo da se odlučim za boju. fotelje su one s drvenim okvirom pa se ne daju prekriti, ali - provjereno - presvlaka se skida i pere u mašini! 8)
(mm je inzistirao na krem boji... ja sam bila za lila-sivu...)
Ista pričao kao i kod nas, kad smo slabe na muževe pa damo da nas preveslaju, mislim, što se boje kauča tiče. Onda mi smišljamo šta s flekama ili tražimo prekrivače. :cry:
I naš se može prati, ali me strah da se ne skupi pa da više ne mogu navuči. Ja zasad povremeno sa sredstvom za skidanje fleka sve pobrišem i to je to. Prekrivače smo jedno vrijeme koristili pa bi nam na kraju uvijek služili kao dekice za spavanje na podu, jer ih Fran nije podnosio na kaučima već bi ih stalno svlačio dolje. Sretno vam s tim! ;)
ja sam prala na 30°, jedino se sa stražnje strane kauča malo stisnulo ali tamo ima zip pa sam ostavila otkopčano.
ima neki sprej za impregnaciju da se manje hvataju fleke, dosta je skup... treba ti čitava flašica za kauč i dvije fotelje. ja sam posprejala kad sam kupila garnituru, sad perem. ;)
nisam baš oduševljena prekrivanjem kauča jer znam da će to uvijek biti zgužvano ili na podu, ali možda nećemo imati toliko problema s flekama pa nam neće ni trebati. fingers crossed... ;)
u šta ode topic... :roll:
Baš :lol: !
Ja pomislila da su slike zbog slatkice (mislim na Andreja, ali i mama i tata su baš simpa na fotkama), a zapravo je poanta ovog topica da vidimo kauč :lol:
Mi kupili kožnu garnituru baš zbog ovih problema, ali je brzo ispucala (sada se grizem što nisam uzela eko kožu, mada mislim da sam jednostavno bila te sreće) i sada imamo prekrivače. Janu vrlo rijetko smetaju tako da znate da nisu baš svi iste sreće, ali zato redovito moram MMa tjerati da ga posloži iza sebe jer skliznu kada suže sjediš i besposleno vrtiš guzu :/
nije bila poanta u kauču, jer trenutno baš nije najčišći. :oops:
znam da ću ispaliti ako ta krpa stalno bude zgužvana. zato nikako da je kupim.
a niš, nadam se da će dijete umjetničke porive zadovoljavati na... zidovima, recimo... :roll:
Andrejček ti je preeeeeeeeeeeeeeelijep :angel: baš je slatko mamino malo sunce :heart:
je... ljubav mamina... tako mi fali, a i ja njemu - zalijepljen je za mene od 16:15 do 7:30 idući dan. srećom, danas je PETAK!! prvi tjedan je iza nas...
(kloklo - stigla sam do 2. poglavlja, jeee!)
andrej je prekrasan,kako je samo narastao :heart:
Sunašce. :* Fućkaš kauč!
Presladak je! Pravo malo sunasce :)!
A propos, od kud vam ta majica?
I jedno off-pitanje :), postoji li malo dijete koje slici na vise na majku nego na oca :) :)? Kod nas to sigurno nije slucaj! A vidim ni kod vas bas...?
passek, pa to je rodina majica! špot, špot, pa kako ne znaš?! :lol:
mi polako skupljamo kolekciju, imamo i sunce i čudovište i addicted...
dođite na štand na dane udruga pa tržite, mi ćemo doći po naljepnicu..!
ovo "kod vas baš", to je blago rečeno understatement... da je ljubek ovako prekopirana mama umjesto tate, mislim da bi se mm zabrinuo... :mrgreen:
Je, cinilo mi se da je taj stil! :oops:
Mi imamo samo onu "I am addicted..." i znam za "Ne po guzi". Moramo malo pazljivije pregledati ponudu... :)
Da, kod nas je MM plavkast i tako Luka izgleda kao da mi nije ni priblizno u rodu (ja smeda i od plavog ni "p") :).
mali medeni frend s prelijepim okama :* :* :*
Presladak je ... :love:
ms.ivy, meni je andrej ISTI ti. :)
ivarice, smajlić mi je crko od smijeha! :lol:
ipak, hvala ti! :D
ne znam jesu te ostale cure vidjele uzivo ili samo na fotkama?
ja otkad sam te upoznala gledam avatar i cudim se koliko ste slicni.
da nisam ja poslala mm-a po majice..? :mrgreen:
nitko tko me poznaje NIKAD nije rekao da ljubek sliči na mene... ali da vidiš mm-a, sve bi ti bilo jasno!
zapravo, mogla si ga vidjeti u maksimiru da se nije sakrio negdje. :P