Prijava pedofila - svijet ide na bolje
Upravo sam pročitala kratak topic - svijet ide na bolje, da li ide ili ne ide, svatko ima svoju verziju ali ovo što sam ja napravila - mogla napraviti - jedan je od dokaza da ide, nekada mislim da je to bilo teže za napraviti.
Napravila sam to da sam ja prijavila pedofila. Mislim da me manje - više znate, ja sam ona žena sa teškom, mračnom prošlošću, istraumatizirana djetinjstvom, brakom, rastavom...... ima vjerujem takvih puno nažalost. Uglavnom sada sam u 30-tima i rašćišćavam svoj ormar prošlosti, pokapam ono što ne valja, palim što smrdi, bacam u vodu i pokušavam oživljavati one dobre stvari, događaje i ljude iz tog mračnog doba.
U tom ormaru je i događaj kad sam imala 13-14 god.
Moja prijateljica Valentina. Zajedno smo bile svaki dan. Tu i tamo bi u njenu sobu upao tata i gledao nas zavodnički. Pitao da li imamo dečke, da li se ljubimo. Pitao me - da li si još nevina ili ne....- i smijao se.
Ja sam odbrusila da što ga to briga (bila sam još debelo nevina u svakom pogledu). Na hodniku bi nas obje čvrsto zagrlio. Jako čvrsto.
Moji su se odlasci kod nje prorijedili. Jednom prilikom je ona (da sa 13 -1 4 g) vozila auto po selu a on i ja smo sjedilil otraga. Čvrsto me zgrabio da se ne mogu braniti i gurnuo mi jezik u usta, borila sam se a Valentina je to vidjela u retrovizoru i zaprepašteno rekla Tata. On se smijao i rekao nešto u stilu - pa igramo se, ona se i ne brani. Nekako sam izjurila i otišla kući.
Sve sam to rekla mami. Ona je rekla i napravila ništa. Nije baš vjerovala a kad je valjda povjerovala rekla je da ne idem više kod nje!!!!!!!!
Moja kćer da to kaže prvo bi zvala policiju i rekla nek brzo dođu na tu i tu adresu a onda bi ja odjurila kod tipa i oči mu vadila i sjekirom mu glavu gađala. Nadam se da bi policija bila brza.
Ja sam šutjela o tome skoro 17 godina.
To je na meni ostavilo veliki negativan trag u mom emotivom i psihičkom razvoju a i u odnosima sa svim ljudima, izgubila sam povjerenje u svakoga.
Više nisam nikad poslije toga išla kod nje. Poslije se svašta pričalo o tom degeneriku - te da je i sa kćeri bio intiman a i njenim prijateljicama - da ih je vodio na more - ono kao skrbnik dobar. Fuj. Smeće degenerično prokleto.
Ja sam gada sada prijavila, ne znam što će biti ali mi je drago da jesam.
Tip ima i kompjutersku tvrtku pa je i to policiji zanimljivo.
Neke budale kažu da ljudi previše pričaju o tim pedofilima, ja kažem da premalo pričaju. Po tim budalama znači i moja "mama" je bila u pravu kad je šutjela i nije reagirala na moje iskustvo. Ja sam bila u šoku a i sad kad pričam o tome tresem se i gadi mi se to.
Nadam se da će se sve više tih degenerika otkrivati i nadam se da će jpš sadašnjih žena prijavljivati slične slučajeve koji su se davno dogodili.
Pričajte sa svojom djecom o takvim stvarima o ovakve priče isto pričajte.
O tome treba pričati i velikim ljudima a pogotovo djeci i treba ih paziti.
Ako imate kakvih pitanja kome sam prijavila, kako - sve ću reći.
Držim dijete u naručju ali se nadam da sam sve dobroi sročila.