nestao je prošli topic o H&M-u pa bi bilo zgodno da ovdje pišemo što ima novoga u HM ,kada su sniženja i sve ostalo za ljubitelje HM :mrgreen:
Printable View
nestao je prošli topic o H&M-u pa bi bilo zgodno da ovdje pišemo što ima novoga u HM ,kada su sniženja i sve ostalo za ljubitelje HM :mrgreen:
Idem sutra u LJubljanu u HM pa javim kako je bilo, čega ima a čega nema, ma općenito kakvo je stanje na policama :D
Ja sam prošli tjedan bila u Mariboru i oduševljena sam.
Maloj sam uzela haljinice po 5 i 8 eura,šešir za 3,bodi za 5.Jednom dečkiću sam uzela komplet hlače i majica 10 eura.
Stvarno je veliki izbor i za njih i za nas.
mi smo bili u mariboru 22.5. i ja nisam baš oduševljena izborom za dečke :/
ja nisam bila dosta dugo a zadnji put sam bila u Budimpešti i mogu vam reći da je u Camponi izvrstan HM za malce....pogotovo mi je lijepo sve za najmanje :heart:
jedva čekam ići opet a to bi moglo biti već slijedeće nedjelje :D
i mi smo bili u mariboru,noi sam našla nekakve robice,ali ništa posebno,a platila isto kao i u rijeci,a sebi i mm ništa nisam našla :/
a gužva je bila za poludit
Pitanje za Mimozu- molim te reci mi da li su dobili i dugi rukav za bebače?
Hvala :love:
Prije par tjedana, u Mariboru su imali super stvari za odrasle (pogotovo u centru), a i super za bebe/djecu (vise mi se svidjalo ono u Europarku), ali uglavnom musku. No, ako nemate problema s rozim i princezama za curice, onda je i za njih ponuda bila super.
Bilo je par majica ali mislim da im je to još od prošle sezone ostalo.Mene osobno to ne smeta jer je onda cijena povoljnija.Citiraj:
rena7 prvotno napisa
Ja uvijek idem preko tjedna i nema gužve.
a izbora stvarno ima.ne kužim kak si vi ništa ne nađete :/ .
Mi inače idemo u Austriju ali sad smo zadnjih par puta bili u Sloveniji i sve je to tu negdje.Naravno da je Aus. bolja ali ni Slo. ne zaostaje puno.
U Ljubljani ništa, katastrofa za odrasle a za klince srednja žalost :(
Koje kreditne kartice primaju u H&M u Austriji?
Mi smo prije nekih 10-ak dana bili u Grazu,i izbor je bio fenomenalan...Anti sam nakupovala svega i svacega,sad je miran cijelo ljeto a bome i jesen.
Uzela sam mu 10 kratkih hlacica,15majica kratkih rukava,3 paketa body-a po 3kom,5 pidjamica kratkih,3 duge,5 majica dugih rukava(po 5 eura),3 duge hlace,slapice-mokasinke(3 para),3 sesirica,1 silterica,3 kupace bermude-hlacice,2 kupace gacice,4 kompletica majica i hlace(po 12eura),i par carapica.
Sve to za neki 350eura.Fakat sam uzela jakooo puno stvari,mislim da mi u ZG za sve to nebi nilo dovoljno ni 1000€.
A par stvarcica je dobio i MM a i ja, 8)
Bilo je vec dosta toga na snizenju,ali nije jos ono "pravo" snizenje.
Prekjucer smo slucajno zavrsili u Celju,KATASTROFA,nemre se mjerit sa Grazom nikako...
Nasla sam mu par sitnica,reda radi.
A u Ljubljani i Mariboru mi je HM koma.
Ne znam za Austriju , al u Mariboru NE primaju amex , dobro da sam imala onih 200eura koje MM inzistira da uzmem kad idem na put, :roll: .Citiraj:
Balarosa prvotno napisa
u Grazu sam ja placala s AmexomCitiraj:
iki prvotno napisa
u grazu prije mjesec dana u centru west. rekla mi je da primaju samo visu i master. amex ne iako se sjećam da sam prošle godine platila s amexom.
Primaju i Diners ziher, ja plaćala...
Primaju i Diners ziher, ja plaćala...
I ja sam plaćala amex-om, a sad ne primaju...Citiraj:
Forka prvotno napisa
ja sam u sijecnju placala s amexom, e sad, dal su ooni u medjuvremenu promjenili ne znam
a sta ne pise na njihovim stranicama koje imaju nacine placanja
Forka, sjećaš li se kada? Na njihovoj stranici piše ovako:Citiraj:
Forka prvotno napisa
Accepted method of payments for the US: Visa, MasterCard, Discover, JCB, Diners Club.
A kolegica mi je uvjerena da je gledala neki dan i da je pisalo samo Mastercard i neke dvije kod nas nepoznate kartice.
U Austriji prošle godine, u Švicarskoj prije mjesec i pol.
Ja 22.5 plaćala dinersom u mariboru
pa dobro ste se natrošli onda :mrgreen:Citiraj:
Christy prvotno napisa
nama treba ljetnih hlačica,haljina iz HM ima ali neće ih ni vidjeti :/ a kamoli obući ...joj ja se sva raspametim kad uđem u taj HM kao da nisam spašena :lol: :lol:
kad će se ovaj naš u HR otvoriti negdje na Laništu?
e da i zaboravih pitati najvažnije...kad je ono veeliko sniženje sada ljeti u HM?
U dućanima je uvijek oko mog rođendana, pa zato pamtim, 25.08., a na netu je drugačijeCitiraj:
donna prvotno napisa
A što se tiče haljinica, moja je luuuda za njima, imaš kaj za prodat ? :mrgreen:
Ja sam bila u Celju prošli četvrtak, super stvari za dečke br. 74, za curice br. 80 tako-tako, a sebi sam kupila čudo stvari.
kuma mi ide sutra u HM u Budimpeštu i naručila sam brdo stvari za malu :D :D
Molila bih vas preporuke, ovaj vikend konačno idem do H&M-a, koji je najbolji, neki u Slo ili da odem do Graza?
moze se platiti i Maestro karticom.Citiraj:
Balarosa prvotno napisa
Ja uvijek plaćam Mastercardom, a par puta sam platila i Dinersom.
Amex navodno ne "stoji" baš najbolje u zadnjih nekoliko godina, i zato ima pada "kredibilitet" valjda. :/
osobno, meni je najbolji H&M u centru Graza. Nema gužve, izbor je dosta velik i nije sve probrano, dok je u shopping centrima uvijek gužva, sve je porazbacano i fali brojeva. Ovako još možeš i prošetati malo Grazom, koji je stvarno lijep.Citiraj:
Molila bih vas preporuke, ovaj vikend konačno idem do H&M-a, koji je najbolji, neki u Slo ili da odem do Graza?
Ako ćeš bliže, Maribor isto ima ok izbor, i bar kad sam ja bila, nisu bile gužve.
dobila je capri šuškave hlače 10 eura,pamučne capri 10 eura,tajice 6eura,hello kitty maja 10 eura,dvije majčice roza i zelena 10 eura.Citiraj:
donna prvotno napisa
nema još onih sniženja! :/
Online je najveće sniženje.Citiraj:
donna prvotno napisa
U dućanima je obično bilo iza 20-tog kolovoza, koliko ja znam, ispravite me ako griješim.
Meni je Maribor sasvim ok, ali onaj u gradu, ne u europarku.Citiraj:
Beta prvotno napisa
vidim..ali recimo vidim ima trenerka za žene za 5 eura no brojeva nema :/ isto tako crvena hello kitty piđama za 9 eura ali nema brojevaCitiraj:
iki prvotno napisa
koliko košta cca poštarina iz Graza kad mi netko šalje paket?
donna mislim da ti onda nije u pitanju samo postarina, nego i pdv i carina
Iki i Vivica, hvala! Jel je taj u Mariboru bolji od onog u Ljubljani?
i još nešto, ima li i u Mariboru i u Ljubljani dječji odjel?
u Mariboru ima jedan dio ali meni je najveći (cijeli dječiji kat) u Budimpešti :DCitiraj:
Beta prvotno napisa
ANJICA-a koliko onda to sve skupa izađe? sigurno puno :/
ja ti nemam pojma kolika je carina na robu
moze ti se posreciti i da nista ne platis, a mozes skupo proci
na pdf-u pelene imas temu carina pa si malo pogledaj
U Mariboru U GRADU, je cijeli kat dječji, i meni je taj hm super, i blizu mi je i uvijek ima brojeva (idem u tjednu).Citiraj:
Beta prvotno napisa
Za Ljubljanu neznam.
Donna na netu ti svako jutro "obnavljaju" sa brojevima, a ak duže vrijeme nema brojeva, znači da je taj određeni komad iz stare kolekcije i više nemaaa.
To znam jer sam tjedan dana ganjala jednu torbu, pa su nam objasnili sistem na telefon.