-
kostobolja?!
Od poroda imam problema sa cirkulacijom,venama i bolnom kralježnicom i zglobovima,ali ovo je sada postalo prestrašno,kosti me bole za poludit u zadnjih otprilike tjedan dana i to sve kosti,imam osjećaj kao da se raspadam!Da li ta kostobolja može biti posljedica pomankanja estrogena???Prije dva i pol mjeseca sam imala kiretažu! :( Ili nešto drugo???Pomagajte drage moje! :?
-
Ne znam, ali na tvom mjestu bi se obratila dr. opće prakse - možda je to znak nekog upalnog procesa u tijelu pa da se provjeri za svaki slučaj.
-
Bila sam kod doktorice,evo baš sam se vratila i ona tu moju kostobolju povezuje sa upalom grla koju trenutno imam! :? Ne razumijem kave to veze ima jedno s drugim,ali dobro...Sutra idem na vađenje krvi pa ćemo vidjeti kako će se situacija dalje razvijati...
-
Bubek, opći doktori pojma nemaju ni o kakvim iole specifičnijim stvarima. Nakon poroda ili kiretaže česti su problemi s cirkulacijom (vaskulitis, problemi sa zgrušavanjem i slično). Ja sam nakon kiretaže prije dvije godine počela imati problema sa zgrušavanjem, a nakon ove druge i upaljenom venom i bolnim zglobovima na toj ruci (autoimune boljke pojavile su mi se nakon kiretaže, sad, je li prvo kokoš ili jaje, tko zna?). Stoji i da imunološki problemi uzrokuju spontane, ali i da se nakon spontanog jave ili intenziviraju im. boljetice. Ako ti potraje, bilo bi dobro obaviti neke imunološke pretrage (Rebro). Trauma kao što je porod zna biti okidač za sistemske bolesti. :)