Da li je netko gledao, za koju bi to dob djeteta bilo zanimljivo? Kakav je to dokumentarac, sporiji, dinamicniji, vise pricanja ili vise prikaza dinosaura?
Printable View
Da li je netko gledao, za koju bi to dob djeteta bilo zanimljivo? Kakav je to dokumentarac, sporiji, dinamicniji, vise pricanja ili vise prikaza dinosaura?
Moj trogodišnjak sve dokumentarce sa dinosaurima gleda čak i po pola sata bez ustajanja.
Budući da je ovaj još i 3D :naklon: - mislim da bi se malcima mogao svidjeti (ako nisu strašljivi).
Ona obožava onaj crtić o dinosaurima, slikovnice, iklopedije...ali bojim se reakcije ako T-Rex bude rucao nekog manjeg dinosaura, ipak to nije crtic, scene bi mogle biti brutalne.
Ili ako vise govori neki znanstvenik nego sto prikazuju dinosaure.
ja se sa bojanom to spremam ići pogledati, jer je isto obožavatelj dinosura, a od roditelja njegovih vršnjaka sam čula da su svi klinci bili preoduševljeni filmom :)
Otisli smo i bilo je super! Nije strasno, ne traje dugo (40 min), zabavno je kad djeca pokusavaju dotaknuti dinosaure. Zamjerka je da su te naocale za 3D velike, stalno spadaju sa glave, a nemaju djecje velicine, tako da sam ih cijeli film morala pridrzavati H .
Korina je išla s tatom danas u 16i50. Vjerojatno su svratili još negdje na slatkač jer nisu još došli doma, ali jedva čekam čuti njene dojmove.
Deaedi, baš sam pitala imaju li naočale za male glave dok sam zvala za rezervaciju, odgovorila mi je da se to sve da porihtati. :roll:
Ajde baš dobro da ste oduševljene. :)
Ajme super.
Ako traje 40 minuta, mi bismo mogli svi 4 ići. Meni se ide negdje :mrgreen:
heh, mm je mislio da ce tako biti, pa je lijepo doma izrezao dva komada one gume za gacice i fino pricvrstio klincima naocale da moze i on u miru gledatiCitiraj:
Deaedi prvotno napisa
ah :heart:
andrej je bio s tatom, oduševio se i cijelo popodne doma glumio dinosaure. skidao je naočale za vrijeme strašnih prizora ;) , inače je bio jako hrabar. naučio je i tko su i što rade paleontolozi.
ova moja je odusevljena svime osim duzinom - bilo je prekratko.
Na dužinu se žalio naš tata :lol: , a Korina je rekla da joj je jedan dinosaur prišao i ponjušio je. :mrgreen:
a jel ima strasnih scena? Hoce li se ova moja 3-godisnjakinja isprepadati?
a di se to gleda?
bojan se, čim je stavio naočale, rasplakao od straha :/Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
prvo je gledao bez naočala i bilo mu je super, onda ih je samoinicijativno stavio (na cca pola minute, ne više) i totalno se ušokirao; počeo je plakati i jedva se smirio, a nastavak je odgledao bez naočala i bilo mu je ok, iako je na kraju izjavio da više neće gledat dinosaure u kinu
ali, i ja sam na momente skidala naočale :mrgreen:
Ali slika bez naocala je mutna, kako ste to mogli gledati?
u branimir centruCitiraj:
štrigica prvotno napisa
predaleko za nas... zna li netko ima li di u Splitu? Iv mi je u dinosaurskoj fazi...
predaleko za nas... zna li netko ima li di u Splitu? Iv mi je u dinosaurskoj fazi...
Pa i u Splitu ima Cinestar u Kerum centru.
je, znam da je mutna :/ , al njemu je bilo ok, totalno se uživio, ali s naočalama mu je bila totalna frka (ali, i očekivala sam takav scenarij)Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
hvala, (nisam znala da Branimir centar znači Cinestar :oops: )Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Zakaj, vrlo vjerojatno, bojim se. Ni K. (5 god.) se nije mogla opustiti.Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
Od svega više mi objašnjava kako je za trajanja filma išla ramenima i glavom naprijed - nazad na stolcu.
a nis, onda cemo ici opet odvojeno - toncek na dinosaure, ona na franklina ili nesto drugo bezazleno.
ionako ne pati na dinosaure.
To je Broadway. Mislim da to nije isto. Nisam ni ja vidjela da se daje taj film negdje u Splitu.Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
:oops: U pravu si, Cinestar je jos u Rijeci ne u SplituCitiraj:
vertex prvotno napisa
igra u splitu u brodarici - ako sam dobro zapamtila.
Mi smo bili jučer.
Ona je oduševljana i zbog toga mi je baš drago da smo bili. Ja bih osobno voljela da je bilo više onih scena s dinosaurima.
I da, naočale smo joj MM i ja naizmjenica morali pridržavati!
Btw- mi smo poveli i 20-mjesečno dijete. Nije uopće gledala u ekran, non stop se penjala po stolici (s mamom u love chairu :heart: ) i nudila svima kokice :) . Ali bila je stvarno super, uspjeli smo pogledati cijeli film.
I mi smo jučer bili, stvarno smo oduševljeni!
Mali je isto imao primjedbu na kratko trajanje... :mrgreen:
pogledali i mi!
Odlično je bilo. F. (4g) skidao je naočale samo kad je dino bio preblizu. DRveće je pokušao uhvatiti ručicama. O. (5.5g), bila ju je ponekad frkica, ali skoro da naočale ni nije skinula.
Izašli su i bili oduševljeni.