-
curenje mlijeka
ovo me izludjuje. Luka ce skoro tri mjeseca, a meni i dalje gotovo kod svakog podoja sa druge dojke procuri mlijeko. Po danu su to po par kapi, ali po noci moram stavljati rucnik na drugu dojku! Naime sad je poceo spavati prvi nocni san po 4-5 sati, a posto po danu dojimo skoro svaki sat, dojke budu tih 4-5 sati pune. Zanima me ima li to veze sa cime, posto mi prva dva puta mlijeko nije toliko curilo
-
Nemoj se nadat, jer moj malo ima danas tri mjeseca i isto mi dosta jako curi mlijeko...
Ako ih već nemaš, kupi si jastučiće za dojenje pa po noći stavi dva na svaku stranu, meni je to pomoglo...preporučujem Babylove iz DMa, probala ja par drugih i grozni su, sama plastika, ovi su baš fini...:)
-
znam Anci, trnutno su mi babylove jastucici najbolji prijatelji :lol: :lol:
-
meni je nakon otprilike 3 i pol mjeseca prestalo to curenje, a kad je počela duže spavat noću (6 sati u komadu), prvih par dana sam mislila da će mi cice ekplodirat :D a onda se to uravnotežilo, i nisu više nabrekle, i uopće više ne cure. sve se to samo od sebe regulira.
-
i meni! :lol: mali ima tek 6 tjedana a ja se nadala da ce curenje skoro prestati :evil: sinoć je spavao 6,7 sati a ja se budim u lokvi
-
evo punimo 16 mjeseci i jos redovito kad imamo dugu pauzu (kad radim) obavezno procuri i kroz jastucic...
u pocetku je bilo non stop i jako i najgore mi je bilo po ljeti jer me bilo strah soora (a imali smo "produzeno" ljeto ;)) al sam samo jako cesto mijenjala jastucice (ponekad i po dva istovremeno) ili ostavljala da curi na krpicu, ili stavljala (kršitelj koda)ove skoljkice za skupljanje mlijeka dok sam izdajala...