Jeste li ikad uzele predah?
Jučer sam oplakala negativnu betu našeg prvog stimuliranog IVF-a kojeg sam čekala 2 godine i za kojeg sam se duboko u duši nadala( iako to nikome nisam htjela priznati) da će biti i zadnji, da ću eto baš ja biti ta sretnica, da će započeti novi ljepši život, da će nas biti troje ili četvero i tako maštala unedogled...ponavljajući u sebi riječi moga doktora kako sam na kraju odlično reagirala, sve ide školski, on je stvarno zadovoljan....
Danas sam ipak gore nego jučer, u totalnom kaosu. čas plačem čas grozničavo planiram što i kako dalje. U glavi sam izmjenjala već sve doktore, klinike i bolnice s ovih prostora. U jednom trenu bih već idući ciklus išla u prirodni postupak, u drugom bih pak išla na laparo bez obzira na uredan hsg, u trećem išla na bioenergije i slične stvari( u koje usput rečeno ne vjerujem).
Moja mi duša s druge strane govori da stanem, odmorim, pustim se da odtugujem i zaboravim, uživam u malim stvarima s MM.
Koga slušati: glavu koja tjera dalje jer vrijeme curi ili malo poslušati dušu i stati na loptu, ne znam.
Znam samo da više od svega želim biti mama.