Vrlo ilustrativno, vjerujem da će mnoge zanimati:
http://mybeautifulcervix.googlepages.com/
Printable View
Vrlo ilustrativno, vjerujem da će mnoge zanimati:
http://mybeautifulcervix.googlepages.com/
wow :shock:
Ne znam kako bih ovo komentirala.
nisam trebala otvoriti za večerom.
intresantno.
:lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Ja još nisam večerala, ali sada možda ni neću.
(Ovaj link bi bio dobar umjesto dijete)
ženska se dobro potrudila za " projekt "...
a bome i njezin boyfriend....
bojim se da će mi ove slike letiti pred očima još neko vrijeme....
nadam se ne u presudnom trenutku :mrgreen:
zanimljivo
:shock: koja sluz,nemam ja to tako-toliko mislim,pa pune ruke žena ima
fakat impresivno....
Pomoglo mi je neke moje osobne dileme malo razriješiti...npr. po pitanju te plodne sluzi i planiranja odnosa....ja obično navalim ko sivonja kad bude baš egg white, a u biti treba tek pred kraj egg white faze....fora!
Istina je da ne utječe super na apetit, ali isplati se pogledati :mrgreen:
Ovo me oduševilo! Hvala na linku.
Nikada do sada nisam vidjela ovakve fotke.
Uvijek sam se pitala što to točno ginekolozi vide kada nam uguraju i rašire spekulum i kako bih i ja rado malo virnula.
jaaaao, zar to stvarno tako ruzno izgleda?? nisam znala, steta sto sam saznala. bilo bi super kad bi koja praveci bebu proucavala prmomjene od 1dc i da vidimo kaka :mrgreen: v je cervix kod zaceca, to mene jos vise interesira
Nakon što sam vidjela kako izgleda posteljica i koliko je pupčana vrpca slična žici telefonske slušalice, nikakva me cervikalna sluz više ne može šokirati! :roll: :mrgreen:
Svejedno, bilo je zanimljivo pogledati, a dobro će doći i za uspoređivanje!
a ništa drage moje meni se čini da ćemo sve trebat provest jedan ovakav projekt da zabavimo muževe :lol:
..ljubomorna sam na ovakvu količinu sluzi... :x
..isplatilo se pogledat!
pozz.. :love: :heart:
Ovo je izvanredno! I mene je baš zanimalo kako to izgleda našim ginićima! A sad kužim i zašto tako jako zaboli ak se ode preduboko za vrijeme hm...
wow koja plodna sluz :shock: pa ja nemam ni jednu osminu od ove kolicine :( nadam se da nije to bas presudno za zacece :/
Bitno razresila mi se dilema sta to doktori gledaju kad nas otvore.....pa i nije bas neka gletka, stvarno ne kuzim kako svakodnevno gledanje cerviksa ne utjece na njihov seksualni zivot, na njihovo mestu ja bi bila gay :mrgreen:
Potpisujem, mene isto zanimalo kaj se vidi spekulumom...Citiraj:
the enchantress prvotno napisa
mada je malo gadan prizor u nas žena :P :mrgreen:
:shock: :shock:
sad znam kak to izgleda iznutra :lol:
Takođe! Interesantno.Citiraj:
the enchantress prvotno napisa
Citiraj:
Strobery Shortcake prvotno napisa
Mozes si kupiti plasticni spekulum za kucnu upotrebu pa gledati kad te volja. :mrgreen:
Ma nekako je teško, i sa ogledalom baš nije dovoljno jasno :lol:
A sad, sa stomakom pogotovo :lol:
Je, zgadio mi se ručak. :mrgreen:Citiraj:
Rene2 prvotno napisa
Mene zabrinjava sto se vecini gadi jedan tako fascinantan dio zenskog tijela kao sto je cerviks.
Ili ova opaska!?Citiraj:
Novel prvotno napisa
Ni po čemu mi nije gadniji prizor od onog, u njih muškaraca :mrgreen:
No ovo je zaista samo moje lično gledište.
meni je ovo i ljepše :mrgreen:Citiraj:
ja inace nisam gadljiva pa mi je ovo skroz ok
mene šokiralo kolilko si je žena dala truda
inače, svakom se gadi nešto, pa zašto se nekome ne bi gadilo i ovo...
a ne mogu baš reći da mi je lijepo
mislim, tak izgleda i to je to!
Meni je super! :)
Ja sam inače gadljiva jako, a npr. mozak mi je daleko fascinantniji od cerviksa pa mi se i njegov izgled gadi.Citiraj:
marta prvotno napisa
pa istina :mrgreen: ni u naših muškaraca nije neka divota, a s druge strane, nekom su baš njihovi organi predivni :mrgreen:Citiraj:
a ne gadi se meni cerviks, nego ne očekuješ to da je tak unutra, ah zato smo mi žene nedokučive :mrgreen:
al mislim da je fora ovaj istraživački rad, kako sve to ide tijekom ciklusa,, i da bilo bi fora kada mi se mogel geldati priomjene kako iugleda i u trudnoći...
ima kandidata?? :lol:
Ni meni to nije jasno.. :/Citiraj:
marta prvotno napisa
JA evo stamanila paketić piškota i jednu kavicu :roll: (nije baš da mi je to sad trebalo, al eto, nije mi se ni malo zgadilo).
Inače, jedna sličica (ona s rukom) je mene podsjetila na cervikalni ("sluzavi") čep tj njegov mali dio koji je prvi ispao kad mi je kretao porod :)
E sad, meni je fascinantno, kak se ta mala sićušna rupičica promijeni na prolaz od kojih 10 cm - istina da bole trudovi i da se to tak sve događa, ali i dalje je fascinantno..
.. doduše, prije djece mi se svašta gadilo, ili bilo odbojno i neprihvatljivo, nor dojenje veće djece. A vidi me sad :lol:
Cuj zabrinjava .. .Citiraj:
marta prvotno napisa
I moje g**no je meni veoma fascinantno , ali sumnjam da bi drugi istinski uzivali u tom divnom pravilnom ~ obliku .
izgleda mi kao pustinjski crv s Dine
heh! sve do sad nisam bas razumjela sta se to tocno otvara na porodu :P
sta se gadljivosti tice, negdje sam na bespućima interneta naletila na blog post u kojem neka veganska obitelj priređuje veliki svečani ručak za prijatelje a glavni sastojak MESO. koje meso? pa valjda jedino koje vegani mogu jest: placenta! i sve bogato okrijepljeno slikama, recept, ljudi koji veselo jedu...
PotpisCitiraj:
marta prvotno napisa
I da dodam da mi se mnogo više svidja naš izgled nego tamo neki phalos. On je kao lep? Srecom, pa ide unutra, te ga ne moramo mnogo gledati... :lol:
Betty legendo :lol:Citiraj:
Betty prvotno napisa
X
Betty, pa ti si zeno zakon! :lol: :lol:Citiraj:
Betty prvotno napisa
:*
Betty :lol: :lol: :lol: ...
Dobro je znati kako to izgleda inside, ali brate mili ja isto prije ručka gledala i ne gine mi dijeta dok mi je ovo u mislima!! :lol:
Ali fascinantno.....
Nisam fascinirana, niti mi se gadi...to je jednostavno tako,a nisam ni ocekivala da je drugacije. Ali dobro je za poredjenje sluzi ,itd...
potpisujemCitiraj:
Citiraj:
a72 prvotno napisa
xCitiraj:
pirica prvotno napisa
cerviks k'o uho - organ, te hajde de.
Ali odakle ženi onolika sluz??? Dajte neki recept. Ja je imam najviše kao na slici gde njoj počinju EW dani