Zanima me da li je netko kupio namještaj poduzeća Lapibus iz Zagreba? Jeste li bili zadovoljni uslugom kvalitetom proizvoda? MOžda je netko kupio njihov ekološki namještaj?
Printable View
Zanima me da li je netko kupio namještaj poduzeća Lapibus iz Zagreba? Jeste li bili zadovoljni uslugom kvalitetom proizvoda? MOžda je netko kupio njihov ekološki namještaj?
nisam. Zvala sam ih jer mi se sviđao krevet- dosta su im visoke cijene
nisam nista kupila, ali su mi bili zapeli za oko kad sam trazila kuhinju :)
sad si me dobro podsjetila da bi kod njih mogla pogledati stol :)
Ja sam bila u Lapibusu u V.Gorici. Imaju mi preeekrasan namještaj,ali previsoke cijene.
Htjeli smo dati raditi ormar po mjeri. Ženska nam za ormar duljine 250cm i visine 245cm dala ponudu na 12 000 kn! :shock:
Otišli drugom obrtniku i istu stvar (istog materijala,sve,sve isto!) dobili za 7 000 kn!
mi imamo njihovu kuhinju i kupaonski ormar sa integriranim lavaboima uz pripadajuće ormariće sa ogledalom.
ja sam njihov veliki fan, namještaj im je superkvalitetno izveden, rokovi se poštuju u minutu, naknadna podrška 100%
istina, malo su skuplji, no ukoliko se traži namještaj od masiva i sa posebnim eko premazima, mislim da tu nemaju konkurencije
mara, bas me zanima kak vam se uklopila u prostor, meni su se te kuhinje jako svidjele no cinilo mi se da imam premalu kuhinju da bi to dobro ispalo
bojala sam se da ce mi biti pretamna i zatvoriti prostor s obzirom da je kuhinja u obliku slova u i nema prozor
Imam njihovu kuhinju, masiv - mrak
Ormare za spavaću sobu - super
Naručila još ormarić za ugradbeni umivaonik.
Zadovoljna uslugom, namještajem, pomoći, majstorima koji dolaze u minutu, ljubaznim prodavačicama koje su u stanju nacrtati 56 slikca i ponuda.
Moja je kuhinja mala unutar dnevne sobe u jednom kutu, bez prozora (L - u kraćem dijelu je kuhinja). Htjela sam najprije tamnosmeđu ali sam se prepala da će biti pretamno i nabijeno. Uzela sam svijetlu, daje izuzetnu toplinu i tko god dođe ne može se nadiviti. Imam i gornje i donje ormariće, šank, veliki ormar - špajzu i uopće ne izgleda natrpano ili dapače, puno veća nego što je.
Cijena - masiv je skuplji. Standardni iverali i sl. je jednako ako ne i jeftinije nego drugdje. 2 mjeseca sam valjda tražila jeftinije varijante (u drvetu) i na kraju odustala (jedino da sam dofurala iz ikee one ormare od masiva).
naša je bijeljeni hrast i sjajni bijeli medijapan
sve je samo ne tamna :)
za pocetak se moram osvrnuti kako ni jedna od vas koje ste se javile na ovaj topik nema avatar :mrgreen:
ja sam htjela od njih naruciti stol i ormaric za kuhinju, pa vas s gustom citam ;)
Nama upravo sutra iz Lapibusa dolaze uzeti mjeru za kuhinju, bijeljeni hrast, cijena manja nego smo mislili, javim kakva je ispala. kad sam vidjela i osjetila taj namještaj pod rukom nije bilo druge, mm je nešto filozofirao ali na kraju je bilo po mom, ipak sam ja glavna kuharica u kući. Prijatelji imaju njihovu kuhinju od špere, jako su zadovoljni i moram priznati da je super, iako taj materijal nije moj izbor.
Cure, hvala na iskustvima. Spremam se u Zagreb tijekom slijedećeg tjedna. Idem samo zbog tog namještaja. Nadam se da ćemo si ga moći priuštiti
Mi imamo stol u blagavani od firme Lapibus....boja izbijeljeni hrast...masiv (debele kockaste noge)...stol je super...cijena je bila malo skuplja od sličnih "mršavih" stolova koji se prodaju po dućanima...ali mi smo baš zamislili takav i došli sa nacrtom, izabrali debljinu noge i gornjeg dijela..čekali 45 dana(radnih naravno) i super zadovoljin :)
sad sam našla našu kuhinju na njihovim stranicama
pa kog zanima neka klikne:
http://www.lapibus.hr/kuhinje_nova.htm
naša je zadnje dvije sličice
kad kažeš vaša misliš baš vaša doma uslikana?
prekrasna je :heart:
mi smo samozatajne :mrgreen:Citiraj:
mikka prvotno napisa
da, u fazi prije useljenjaCitiraj:
maxi prvotno napisa
retko lepo!