-
puno je umoran
drage mame opet vas molim za pomoc...
ima vec oko 2-3 tjedna da mi se cini da je mateo nekako previse umoran. dali je moguce da ovo cudno vrijeme tako utjece na njega (malo toplo, malo hladno, malo sunca, malo kise...) inace je vrlo akitvan, sve ga zanima, ali u to zadnje vrijeme kao da nekad nije on. ustane, nesto malo pojede, ako odemo van je super, trci, igra se, skace, ali ako ostanemo unutra gleda samo kamo da nalegne glavicu i tako onda moze doslovce lezati i do pola sata ako ga ostavim. ili otide sam u krevetic i tamo samo mirno lezi i tuzno gleda. jel to stvarno moguce da je toliko umoran kad smo u stanu, a cim smo vani odmah zivne. i cim se vratimo u stan on pravac u krevetic i legne. inace ima zadnjih par dana i laganu virozicu, malo kaslje i nosic mu curi, al to traje sad 3 dana, a ovaj umor ipak dosta dulje...jel brinem bezveze ili???
-
da nešto ozbiljno nije u redu onda se ne bi mogao pokrenuti ni vani a ne samo u kući....
ja bih svakako prvo isključila sve organsko što može biti uzrok tome pa bi bila mirna....
a s druge strane, vitamine uvijek možeš nabavit, isto kao što mu i igranje unutar 4 zida uvijek možeš učiniti zabavnijim :)
-
a jeste provjeravali željezo?
meni je nekako čudno da dijete bude 2-3 tjedna umorno.. :/
-
nismo nista provjeravali...bili smo na kontroli s godinu i pol i onda je bilo sve u redu, a to je bilo prije mjesec dana. mislim da ne bi bilo lose otici k dr.pa ce valjda ona znati sto provjeriti, predloziti cu jos to s zeljezom onda. a s igranjem nemamo problema, jedino sto on zna sad u pola igre otici i leci :?
-
Odi doktoru, neka ga pogleda. U toj bi trebali prstati od energije, a osim toga i ti primjecujes promjenu. Inace, kod nas je taj umor bio jedno 2 tj prije izbijanja vodenih kozica, a poslije trodnevne groznice.
-
Moj zadnjih dana malo više spava, ali zato kad je budan ne staje hodati/skakati/trčati (danas smo MM i ja padali od umora koliko smo se našetali sa njim, a on je još na kraju trčkarao od rive do auta, takvu energiju ima i doma).
Moguće je da vrime malo utječe na njega ali ipak mi se njegov umor čini prevelik da bi bio samo od vrimena... samo buni me to što je vani skroz razigran i pun energije :?
Nazovi doktora pa ćeš vidit što će ti reći.
-
I ja bih prekontrolisala krvnu sliku budući da sam ja ista takva kad mi padne željezo.
-
svakako odi doktoru...
ti najbolje poznaješ svoje dijete i ako vidiš takvu promjenu treba to malo istražiti...
inače, kad je Adri imao mononukleozu jako je bio umoran i pospan...
javi kako ste :)
-
evo danas smo bili na kontroli, sve ukazuje na to da je sve ok. srecom. nije bilo mateove doktorice, vec ju je mijenjao muz koji je doktor za mladez, a on veli da cuje neki sum na srcu i dao nam termin dr.subote kad ce mu se zena vratiti neka ona to prekontrolira. i veli da misli da nije nista strasno i nek ne brinemo al bolje neg to jos doct. prekontrolira. a kako je krv u redu, veli da moguce da je umoran od x razloga: vremena, neke virozice, lose volje........ a ja nekako primijetim da se on opet vraca na razdoblje kad je pun energije, legne jos tu i tamo da mi se cini cudno, ma tko zna, mozda on samo ima potrebe prileci da napuni baterije za poslije. a i evo danas je napokon ljepse vrijeme, nema kise pa se nadam da ce i to pridonijeti poboljsanju njegovog umora. 8)
-
evo danas smo bili na kontroli, sve ukazuje na to da je sve ok. srecom. nije bilo mateove doktorice, vec ju je mijenjao muz koji je doktor za mladez, a on veli da cuje neki sum na srcu i dao nam termin dr.subote kad ce mu se zena vratiti neka ona to prekontrolira. i veli da misli da nije nista strasno i nek ne brinemo al bolje neg to jos doct. prekontrolira. a kako je krv u redu, veli da moguce da je umoran od x razloga: vremena, neke virozice, lose volje........ a ja nekako primijetim da se on opet vraca na razdoblje kad je pun energije, legne jos tu i tamo da mi se cini cudno, ma tko zna, mozda on samo ima potrebe prileci da napuni baterije za poslije. a i evo danas je napokon ljepse vrijeme, nema kise pa se nadam da ce i to pridonijeti poboljsanju njegovog umora. 8)
-
takav je točno i moj..koliko vidim isto su stari..moj je rođen 30.11.2006.
on kad dođe unutra, uzme si svoj jastučić i legne si na njega..a, takvo mi je bilo i prvo dijete..jastučić i ležanje..vani se isto igra, jako je živi, ali čim dođe unutra odmha si legne na jastučić..danas je čak i sam zaspao na jastuku na podu kad je došao..vani je bio cijelo jutro, a vruće je..
ja sam si isto mislila da li je možda slabokrvni ili šta već..ali, ionao sad idemo drugi tjedan na inekciju, pa ćemo provjeriti krvnu sliku..ali, valjda je to takvo dijete..jer mi je i prvo još dan danas takvo..obožavaju svoje jastučiće i leći se i odmarati na njima..
pa zato mislim da je tako i s tvojim djetetom..
a, što se tiče šuma, mislim da to nije baš ništa..i mojem su jednom čuli, nekakav mali,pa smo išli skontrolirati, ali sve je ok..to ima 80% djece, i to je prolazno..pravi šum se odmah čuje, i vide se jasno simptomi..
čuvajte se..pozdrav..