Kak je prošla rasprodaja?
Pišite za nas koji nismo mogli doć.
:)
Printable View
Kak je prošla rasprodaja?
Pišite za nas koji nismo mogli doć.
:)
odlicno
bilo je stvarno lijepe robe za kupiti, ja sam trzila 4 ljetne haljinice za moju Ninu, svaka po 15 kn :D
Nije bilo neke velike guzve, sve je teklo uhodano i glatko (s moje tocke gledista, ne kao prvenstveno kupca, vec volonterke)
mene uvijek veseli na rasprodajama kako ima puno trudnica :heart:
prodavali smo Rodinu pusu po akcijskoj cijeni, predstavili smo nase zastitne gacice, pokazali jos jedan proizvod koji cemo uskoro imati u prodaji...
i tako.... ja bih rekla jos jedna uspjesna Rodina rasprodaja
joj tako mi je zao sto nisam bila :cry:
Zaštitne gačice...to mi je vrlo zanimljivo.Citiraj:
prodavali smo Rodinu pusu po akcijskoj cijeni, predstavili smo nase zastitne gacice, pokazali jos jedan proizvod koji cemo uskoro imati u prodaji...
Obavijestite kad će se moć u gnjezdu kupiti :) .
bilo je super, al se nakon rasprodaje trazila tableta protiv glavobolje viska!! :mrgreen:
iduci ponedjeljak imamo besplatnu radionicu o platnenim pelenama pa dodji :)Citiraj:
iki prvotno napisa
Možda i bi.Citiraj:
Lu prvotno napisa
Kad je radionica?
U čanićevoj jelda?
preprepre dobro!!
cure, svaka vam čast! ove rasprodaje su mi postale najmilije događanje u gradu!
kupili smo joj zaštitne gačice koje smo tražili svud u gradu i nigdje nismo našli! sad možemo preć na platnene!
:D
i 10 šešira, 5 haljinica, šlauf za more, čarapice, majice, odjelca........dve vrečetine preslatke robe!
i bankrotirale.sara i ja al nema veze.
8)
ocjena rasprodaje : 5+bravo!
bolje neg zadnji put!
e tako ti je i nama: rasprodaja je mjesto na kojemu se družimo (a djeci nije pristup zabranjen), radimo, korisne smo... čak i muževi mogu svratiti... ne puši se, teme su zajedničke...Citiraj:
mama_mia22 prvotno napisa
:heart:
a ja sam mislila da sam najgora: 6 haljinica, 10-ak majica, hrpica kratkih hlačica, šeširići, trenirkice, role...za dvoje djece :mrgreen:Citiraj:
mama_mia22 prvotno napisa
Ja na žalost uvijek propustim subotu,jer su mi od 4 mjesečno tri uvijek radne,pa potrefi da j+mi je radna baš i ta kad je rasprodaja.Ali zato četvrtak i petak dođem malo pomoći,i što više puta čovjek ode,to više želi ići.Dakle,rasprodaja postaje ovisnost :D
Naravno,lijepa ovisnost.
A šoping.... naravno super
XCitiraj:
emily prvotno napisa
Baš kako treba. :)
Tu smo negdje, i mi se obogatili za 6 haljinica plus još hrpu toga :mrgreen:Citiraj:
maxi prvotno napisa
najnajnajbolji šoping ever
Stvarno je bilo prekrasnih stvari. Sad doma svaki dan imam modnu reviju, a Megica se non stop igra rasprodaje i svima ponosno govori da je bila prodavačica.
jedino mislim da su dečki uminih godina malo zakinuti jer nemogu nositi sve one preslatke haljinice :heart:
kupila sam jednu preslatku, kao lutkinu! u njoj izgleda ko neka prestolonasljednica!
:zaljubljen:
A ja ću iskoristiti priliku da se zahvalim (ne mogu vjerovati da bih ikad ovo izrekla, a kamoli napisala, al' eto-čuda se dese :mrgreen: ) tati koji mi je razbio prozor na autu na parkingu na velesajmu...On će znati zašto :mrgreen:
Hvala! :heart:
zakljucala si si kljuceve unutra??!! :mrgreen:Citiraj:
petarpan prvotno napisa
Meni je bila prva i super. Doduše, nisam se uspjela upoznavati sa curama jer sam se "ufurala" u posao (ja sam jedna od onih - ak radim, radim, inače niš od posla, samo brbljam... :mrgreen: ). Kupila sam par krpica, ali nije mi to ni bio cilj. Sviđa mi se ovak pomagati. I svaka čast organizatoricama, nije bilo trenutka praznog hoda.
mogu se vec kupiti u Rodinom gnijezdu, u uobicajeno vrijemeCitiraj:
iki prvotno napisa
ali trenutno samo S velicina
M, L i XL se sivaju, bit ce vrlo brzo i one u prodaji
jer s premalo za 4 j bebu? do kad može nositi s?
do 6, 7 kg
još gore..Ključeve i DIJETE (vezano u sjedalici) :shock:Citiraj:
bucka prvotno napisa
petarpan, ajme!!! pojma nisam imala!
AUF!!
Ajme, sreća da je tata bio spreman an intervenciju.
S tim da sam ja onak smotana i bijesna na sebe i pola svijeta oko sebe stvarno zaboravila pitat tog tatu (bila je cijela obitelj) i njegove kak se zovu, nit sam se propisno zahvalila....
Ajme Petarpan, pa kaj opet ? :shock:
Da, OPET!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ništ nisam naučila iz prvog puta....Tko nema u glavi...svaki čas kupuje novi prozor na autu :mrgreen: :roll:
Pomalo sam razočarana zadnjom rodinom rasprodajom...stajala vani od pola 8, a onda ušlo puno padobranaca.
Bilo je dosta "nepravilnosti" - dvije gospođe su naprimjer natrplae puno stvari i onda sastrane birale, kad sam upozorila jednu "rodu" samo je odmahnula rukom.
Uspjela sam kupiti nešto robice i dođem doma a divna jaknica "uništena" jer je na prednju stranu na sredini prišivena naljepnica koncem i sad kad sam to skinula jakna ima rupice koje su jako vidljive. Mislim da to nije u redu.
Mama Nina žao mi je zbog vašeg iskustva. Sva roba koja ide u prodaju prolazi kontrolu kvalitete, iako se trudimo odbiti sve što ne zadovoljava postavljene uvjete uvijek se potkrade i neki komad robe kao i vaša jakna.Citiraj:
Mama Nina prvotno napisa
Kupci koji natrpaju pune vrećice pa sa strane prebriru su i nama problem, vjerujem da je volonterka zato odmahnula rukom, upozorenja najčešće ne pomažu.
Ne vjerujem da je ušao itko tko nije volonter.Citiraj:
Mama Nina prvotno napisa
Zapravo, nemoguće je da je ušao itko tko nije pomagao na pripremama.
:/
Vi ste zašile naljepnicu na jaknu umjesto naljepile.
U 9 sati kad je otvoren ulaz se progurali ljudi koji su biliu redu iza mene i došli u 10 do 9 i stakli naprijed, pa ne mogu se svađat sa svima.
Mama Nina kak to mislis MI SMO ZASILE naljepnicu
mislis da mi imamo vremena sivat naljepnice na jakne??? :lol:
a ako znas koja je sifra javi nam - pa cemo utvrdit TKO je preko rupica zasio najepnicu na jaknu i sljedeci put detaljno pregledat robu koju donosi taj prodavac
a kaj se tice preguravanja - mi DOISTA ne mozemo snosit odgovornost za to sto su neki ljudi nekulturni
to je na dusu svakog od njih - mislis li da MI trebamo izaci van i svadjati se s njima???
jedino da dopeljamo 2-3 redara nekog zastitarskog drustva
al opet - pa nije rodina rasprodaja utakmica visokog rizika
odrasli smo ljudi i trebali bismo jedni druge postivat
aaaaaaaaaCitiraj:
Mama Nina prvotno napisa
sad mi je sinulo o cem ti vjerovatno pricas
mislis li ti zapravo na KARTONCIC u plavoj, zutoj ili rozoj boji (koji ni malo ne lici na naljepnicu), a na kojem pise cijena, te koji visi s plasticne trakice kojima mi obiljezvamo robu na primopredajama?