-
jesam li trudna
Još sa nova u toj temi, s obzirom da smo suprug i ja prvi puta radili na trudnoći!
Plodni dani su mi bili oko 11.6., a već danas osjećam mučninu i lagane bolove u jajnicima ( nadam se da ne umišljam)
Ima li to veze s trudnoćom i kada naj ranije mogu znati da sam trudna?
-
ja sam simptome osjetila nekon nekih 2 tjedna,mozda malo manje, a za to kazu da je poprilicno brzo. isto bol u jajnicima i oko stidne kosti i uzasno bolne sise...
mislim da postoje neki testovi s kojima ful rano mozes potvrditi trudnocu (sad ne znam dal bas nakon 5 dana), pa odi pitaj u ljekarnu...clearblue ako se ne varam.
a do tada, nastavite raditi na bebici, za svaki slucaj :D
:P
-
Nema šanse da nakon 5 dana saznaš da li si uspješno zanijela. Ta vjerojatno se još blastocista nije ni ukopala, što znači da ni proizvodnja beta hcg hormona nije započela.
Strpi se i sretno!
-
prerano je.....strpi se još malo pa napravi test... :*
-
Cure eto i mene novakine.Zanima me nesto i nadam se da cete mi moci odovoriti :) .
Da li je moguce da zena tj. ja u ovom slucaju da budem trudna da imam mengu.Konkretnije trebala sam dobit 6.07.(prekjucer) da mislim da sam je dobila dana,mada jako malo ide.
Jer nebi ovo ni pitlaa da mi se nakon svakog jela dize zeludac,tj ono sto pojedem i jako su mi teske cike.Znam da je sve to vrlo slicno s manegom la ipak....
Hvala unaprijed. :)
-
20-28 dan ciklusa
Poz,
Zanima me vasa iskustva: Skoro godinu dana pokusavamo i neke sitnije stvari smo uradili da pospjesimo mogucnost zaceca. Nemamo nekih ociglednih zapreka--barempo dosadasnjim pregledima. I uvjek mi je najgori period 2 dio ciklusa kada cec 9 dana po pocetka menge osjetim boluckanje "kao pred mengu". Sta je ustvari taj bol? Je li to siguran znak da tijelo radi po svom. Je li to siguran znak da u ovom ciklusu nije doslo do oplodnje?
Bok.
-
Mi smo prvu trudnoću planirali i dva dana nakon što mi je bila ovulacija tako me je sve dolje probadalo, kosti me boljele. Onda sam znala trudna sam. Druge simptome nisam imala do 2 mjeseca.
Ali sve je to individualno.
-
Ovako,imam neke simtome trudnoće,ali vas ipak pitam za mišljenje jer se bojim da je to sve stvar autosugestije zbog toliko željenog plusića... :?
Stalno sam umorna,boli me cijelo tijelo (kao da me vlak dvaput pregazio :mrgreen: ) i jedem više nego inače ( kasnonoćno pražnjenje frižidera,neprekidno otvaranje kuhinjskih ormarića i sl. ;) ).Nemam mučnina,ali konstantno imam čudan osjećaj da mi je želudac u grlu :/ .
Bole me križa,trbuh mi je napuhnut kao pred M i imam pojačan žućkasti iscjedak.
Ah da,neki dan je pokraj mene prošao jedan dečko našprican s nekim iritantnim parfemom,i skoro sam se onesvjestila, :shock: .
Testirala sam se s Gravignost mini trakom 10 dpo (prema kalendarskom izračunu) i nije bilo druge crtice :( . Ipak,nadam se da je to bilo prerano...
Vještica mi treba doći sutra. Danas sam kupila Baby check i ponovno ću se testirati u ponedjeljak ili u utorak,ako izdržim do tada ;) .
Svaki komentar i iskustvo sa istim ili sličnim simtomima trudnoće je dobro došao...
Cure :*
-
-
A, nemam ti neki pametan savjet osim strpljenja. Ja sam 2. trudnoću čekala jedno 6 mjeseci, svaki put sam imala razne simptome koji mi nisu bili uobičajeni za PMS, a onda bi došla M. Strpi se dok ti M izostane koji dan, pa napravi testić. Ako ti i tad bude negativan, a M ne dođe, ponovi za 3-4 dana. Znam da je beskrajno teško čekati, al zapravo ne možeš učiniti ništa pametno. Osim, možda da sad ideš ganjat nalaze betaHcG-a po labaratorijama i tako to, al mislim da ti se ne isplati truda. Pa M bi trebala doći sutra, nije to baš tako puno čekanja. :love:
-
bok! evo ja paranoična da sam trudna, ali do sada negativni testovi....mislia sam da je za njih prerano još da očitaju, pa sam uplašena(nisam mogla dočekati) otišla vaditi betu...zadnja m mi je bila 19.7. a ciklus mi traje u rasponu od 28 do 34 dana(pratim cikluse već godinu dana)...jučer sam vadil betu iz krvi (rekli su mi da se ona može vaditi već 12 dana nakon oplodnje,s obzirom da je rizicni odnos bio 24.7 a na jučerašnji dan mi je beta 0,100IU/L to znači da nisam trudna jeli tako?? :D
-
ili se još trebam bojati? :(
-
mislim da se više ne trebaš bojati
ja sam svaki put imala raznorazne simptome...a kad sam zatrudnjela-nijedan