Evo u potpisu link do sličica iz prvog tjedna života mog sinčića. Uskoro slijedi nastavak :*
Printable View
Evo u potpisu link do sličica iz prvog tjedna života mog sinčića. Uskoro slijedi nastavak :*
Presladak je! :heart:
Uz tako lijepe fotke naravno da svaki dan na forumu niču nove trudnice!
Čestitam. Stvarno je slatkica! :)
prekrasno :heart:
:heart: :*
:angel: :*
naaaajslađe su mi slike gdje beba navali na ciku ko mali lavić, ono sad ću je cijelu progutati, a cika veća od nje... :love:
Krasni ste.
Na toj slici je star 4 dana, ali je već tada imao zahvat kao aligator. MM i ja ga od milja zovemo Lacoste :lol: Ili Arpad-goropad :lol:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
divan je... :angel: :heart:
:lol:
andrejček se još uvijek s puno žara baca na ciku, ali kad je bio skroz mali... nije imao živaca čekati da podignem majicu pa bi se bunio eh-eh-eh-grrrrrmmmm, i onda se iz zaleta bacio na ciku (lupio nosom) uz bojni poklič aaaaaarghhhhhhh :lol: ko da je nije vidio čitav dan... a dojio je svakih sat i pol. :roll:
:angel:
Prekrasno ... :love: :heart:
Sisavac preslatki :love:
napokon slikice. mali je za peticu. bas izgleda da uziva u ciki.
sve najbolje od mene i male Mejre! :love:
aaaaaaaaa,... dobrodošao bebaču slatki :-)
Predivno! :heart:
Slatkica mala! To me podsjeca... :)
Cakanić mali!!!
Obećani nastavak je stigao! Pogledajte kako izgleda AA 5 tjedana poslije (dobio 1850g, 7cm, dva podbratka i bezbroj "sarmica" oko guze i nožica) :angel:
Ti bi trebala svoje mlijeko dati na prodaju :D Ma malac ne samo da se ubucio, nego ima tako zreo izraz lica, kao da je svu pamet svijeta pokupio (posisao). Uštini ga za guzu malkice i od mene! :*
kakvo slatko, zadovoljno djetešce! prava reklama za dojenje! :angel:
Krasni ste!
Baš krasni...
mommy, divim vam se što uz sve probleme s dojenjem ti ne odustaješ a mališa tako prekrasno napreduje! baš mi je žao da se tako mučite. :(
(ali imaš presladak motiv da ustraješ :) )
Arpad - goropad :lol:
Premedeni je :angel:
Ne dajte se zavarati - na ovoj prvoj fotki na kojoj izgleda strašno mudro je zapravo u visokom luku piškio po prematalici i polici sa svojom kozmetikom, što sam ja naravno primijetila tek nakon fotkanja :lol:Citiraj:
ninet prvotno napisa
Ja ne mogu vjerovati kako je narastao :shock: (sta 1850 gr ucini od male bebice :lol: )
A TI, nemogu vjerovati - ZENO NESTAJES!!!! Pa koliko on jede!?! :*
Izgledas DIVNO :heart:
Čuj, ipak sam izgubila 20kg u mjesec dana (15 u rodilištu :mrgreen: ), a još ih je ostalo 5 viška. Ako uskoro krenemo u ozbiljnije šetnje, i to će nestati (ako malac to prije ne isiše :lol: )...Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
No uvijek je lijepo čuti kompliment :love:
Pravi je macan. :D
A i mama prava maca :lol:
:heart: bebaču