-
Kvržica iza uha
Bok cure, ja sam se evo baš zabrinula pa me zanima da li ima netko sa sličnim problemom.
Naime, sinoć sam svom maleckom (15mj) iza uha napipala kvržicu :?
Ne nalazi se tik iza uha nego otprilike 2 cm prema sredini glave. Nije bolestan ali mu izbijaju dvije gornje četvorke tako da je ljut, nervozan, plačljiv... :cry: Što mislite da bi to moglo biti, jer se panično bojim da nije nekaj ozbiljno? :?
-
točno na tom mjestu ima i moj..i to nije ništa..to je povećani limfni čvorić..neka djeca to tak imaju..tak mi je rekla pedica..a, znaju se povećati uslijed tih nekih infekata, može i od zubića..a, mogu i cijelo vrijeme biti povećani..znaju se spontano povući..a, mogu biti i tako po par godina..uglavnom, ništa strašno.a, da budeš mirna do kraja pitaj pedicu..
pozdrav..
-
Joj hvala ti sad sam malo mirija, ali budem svejedno drugi tjedana pitala pedicu jer svakako moramo na pregled...Nadam se da nije ništa.... Mada zbilja u zadnje vrijeme imamo frku sa zubićima jer mu dolaze po i po dva odjednom :/
:*
-
-
Hvala cure, sad mi je lakše jer vidim da nas ima još.
-
joj cure sad mi je lakše, ja sinoć na istom mjestu napipala kvržicu. Znala sam i sebi na istom mjestu tak napipati i nisam se previše uzbuđivala, ali kad se radi o tvom djetetu - ostarila za 10 g. Meni prošlo, valjda će i njoj. :D :D
-
Nadamo se :love: I ja imam po vratu tri-četiri i uopće se ne uzbuđujem ali kada sam kod njega napipala.... :shock:
-
ak moze jos malo o kvrzicama...kod moje male sam napipala iz na vratu gdje se vrat spaja sa glavom mekanu kvrzicu...jel to isto moze bit linfa?
hvala :/
-
ak moze jos malo o kvrzicama...kod moje male sam napipala iz na vratu gdje se vrat spaja sa glavom mekanu kvrzicu...jel to isto moze bit linfa?
hvala :/
-
A mi smo sada malo mirniji, kod A. su se smanjile skroz... Ipak mi se čini da je to bilo povezano sa izbijanjem zubića...
-
I Luka ima tu kvržicu ima od rođenja. NAša pedica kaže da je to povećana limfa i da je ok. Bitno je samo da je pokretljiva i da ako se poveća isto tako da se smanji nakon prehlade, zubića ili već zbog čega je narasla.
Osim toga i mm ima istu na istom mjestu a ja na vratu. Ostaci od nekih grdih angina ili preboljenih boleština.